Çanakkale'de Uyuşturucu ve Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Uyuşturucu ve Fuhuş Operasyonu

Çanakkale'de polis, uyuşturucu ticareti ile fuhuşa yönelik düzenlediği operasyonda, 2'si yabancı uyruklu kadın, 11 kişiyi gözaltına aldı.

30.01.2015 11:16  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de polisin uyuşturucu ticareti ile fuhuşa yönelik düzenlediği operasyonda, 2'si yabancı uyruklu kadın, 11 kişi gözaltına alındı. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı ve fuhuşa aracılık ettiği belirlenen O.A.'yı 4 ay boyunca takibe aldı. Hazırlıklarını tamamlayan polis, O.A.'nın Gelibolu İlçesi'ndeki kullandığı 2 eve operasyon düzenledi. Operasyonda, eve gelip uyuşturucu satın aldığı belirlenen 8 kişi, fuhuş yaptığı tespit edilen Gürcistan uyruklu 2 kadın ile O.A. yakalandı.

Yapılan aramalarda 9.41 gram esrar, 4.44 gram bonzai adıyla bilinen sentetik uyuşturucu madde ve 9 ecstasy hap ele geçirildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından uyuşturucu satın aldığı iddiasıyla gözaltına asılan 8 kişi serbest kaldı. Fuhuş yaptıkları tespit edilen Gürcistan uyruklu 2 kadın ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak', 'fuhuşa teşvik', 'fuhuşa aracılık ve yer sağlama' suçlarından adliyeye sevk edilen O.A. ise tutuklandı. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Uyuşturucu ve Fuhuş Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement