Çanakkale'de Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Yerel Seçimlerin Ardından

Resmi olmayan sonuçlara göre Eceabat'ta belediye başkanı seçilen Ejder ile Biga'da belediye başkanlığını kazanan Işık'ı vatanlar kutladı.

31.03.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, resmi olmayan sonuçlara göre Eceabat'ta belediye başkanı seçilen Adem Ejder ile Biga'da belediye başkanlığını kazanan İsmail Işık'ı vatandaşlar tebrik etti.

Seçim bürosunda sonucu öğrenen Ejder, kendisini bekleyen partilileri ve vatandaşlara, "Seçimi kazandık, hayırlı olsun" dedi.

Seçim süresince desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Ejder, mazbatasını alarak, önceki yıllarda 3 dönem yaptığı belediye başkanlığı görevine yeniden başlayacak.

Biga'da kutlama

Partilileri ve vatandaşlarla Biga Hükümet Meydanı'nda kutlama yapan Işık ise kendisine destek olan herkese teşekkür edip, "Allah hepinizden razı olsun. Her zaman 'önce Allah'ın izni sonra değerli Bigalı dostlarımın, arkadaşlarımın oylarıyla...' dedim. Artık Biga, hak ettiği çağdaş anlayışına kavuşmuştur" ifadesini kullandı.

Işık, ilçe halkının haftanın 7 gününün 24'er saatinde kendisine ulaşabileceğini anlatarak, merkezinde insan ve memnuniyet olan bir hizmet anlayışıyla durmadan, yılmadan çalışıp Biga'yı bütün Türkiye'de tanınan, Güney Marmara'nın parlayan yıldızı haline getireceklerini bildirdi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement