Çanakkale'deki Depremler - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'deki Depremler

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki deprem bölgesinde incelemelerde bulundu ve depremzedelerle bir araya geldi.

15.02.2017 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki deprem bölgesinde incelemelerde bulundu ve depremzedelerle bir araya geldi.

Depremin büyük hasara yol açtığı Yukarıköy, Bademli, Gülpınar ve Tuzla köylerinde incelemelerde bulunan Uğur, depremde okulları zarar gören ve kurulan konteynerlerde eğitim gören öğrencilerle sohbet etti.

Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, devletin depremzede vatandaşlara sahip çıktığını ve çıkmaya devam edeceğini söyledi.

Devletin tüm imkanlarıyla deprem bölgesine geldiğini vurgulayan Uğur, şunları belirtti:

"Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremde hasarın oluştuğu Bademli, Gülpınar, Yukarıköy ve Tuzla köylerindeki vatandaşlarımızı Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ile ziyaret ettik. Evleri hasar gören ya da yıkılan vatandaşlarımız için kurulan konteynerlere, çadırlara ve öğrenci kardeşlerimizin eğitimini aksatmaması için kurulan okula Büyükşehir Belediyesi olarak çekyat, masa, sandalye, açık alan sobası ve yangın tüpü yardımında bulunduk. Depremin akabinde hemen bölgeye intikal eden, AFAD ve Kızılay ekiplerine çalışmalarında kolaylık diliyorum. Depremzede vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun diliyorum. Allah tekrarlarını yaşatmasın."

Uğur, ihtiyaç halinde belediyenin tüm imkanlarıyla bölgeye destek verebileceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'deki Depremler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement