Çanakkale'deki Hava Destekli Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'deki Hava Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale'de, 2 gün önce uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda, 2 tabanca, 3 av tüfeği, bu silahlara ait mermi ve fişekler ile 239 gram esrar, 9,38 gram bonzai, 4 ectasy, çalıntı olduğu belirlenen araç plakası ele geçirildiği bildirildi.

08.10.2015 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, 2 gün önce uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda, 2 tabanca, 3 av tüfeği, bu silahlara ait mermi ve fişekler ile 239 gram esrar, 9,38 gram bonzai, 4 ectasy, çalıntı olduğu belirlenen araç plakası ele geçirildiği bildirildi.

Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, okul çağındaki çocuk ve gençlere bazı noktalarda yoğunlaşmış uyuşturucu satıldığını belirledi.

Bu kapsamda 46 uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit eden ekipler, 2 gün önceki hava destekli operasyonda 37 kişiyi gözaltına aldı, 5 kişi ise aranıyor.

Operasyonda 2 tabanca, 3 av tüfeği, bu silahlara ait mermi ve fişekler ile 239 gram esrar, 9,38 gram bonzai, 4 ectasy, çalıntı olduğu belirlenen araç plakası ele geçirildi.

Ek gözaltı süresi alınan şüphelilerle ilgili yasal süreç devam ediyor.

Öte yandan, operasyonla ilgili polis tarafından çekilen görüntüler basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'deki Hava Destekli Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement