Çanakkale'deki Kazalar Mobese Kameralarında - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'deki Kazalar Mobese Kameralarında

Çanakkale\'deki Kazalar Mobese Kameralarında

Çanakkale'deki MOBESE kameraları, kavşaklarda meydana gelen birbirinden ilginç trafik kazalarını kaydetti.

20.05.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'deki MOBESE kameraları, kavşaklarda meydana gelen birbirinden ilginç trafik kazalarını kaydetti.

Kent merkezindeki kavşaklarda değişik tarihlerde meydana gelen maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre, Barbaros Mahallesi Tansaş Kavşağı'nda meydana gelen bir trafik kazasında motosiklet sürücüsünün önünde giden otomobilin kırmızı ışıkta durmasını fark edemeyip süratle arkasından çarpması görülüyor. Yere düşen motosiklet sürücüsünün bir süre sonra ayağa kalkması kazadan hafif yaralı olarak kurtulduğunu gösteriyor.

Bir diğer trafik kazası ise Balıkesir Kavşağı'nda yine bir otomobil kırmızı ışıkta duruyor. Arkasından hızla gelen bir otomobil çarpmamak için direksiyonu kırıyor. Ancak bu kez de sinyalizasyon direğine çarparak trafik ışıklarını paramparça yediyor.

Çarşı Caddesi'nde park halindeki otomobilin sürücüsü tarafından kontrolsüz şekilde açılan kapısına ambulans çarpıyor. Bir başka kazada da kavşakta, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobil çarpışıyor.

MOBESE kameralarına yansıyan görüntüler, kazaların daha çok kavşaklarda trafik ışıklarına uyulmaması ve dikkatsizlik nedeniyle meydana geldiğini gözler önüne seriyor. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'deki Kazalar Mobese Kameralarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement