Çanakkale'deki Otobüs Kazası - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'deki Otobüs Kazası

Çanakkale\'deki Otobüs Kazası

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerden kimliği belirlenemeyen bir kişi daha teşhis edildi.

13.05.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerden kimliği belirlenemeyen bir kişi daha teşhis edildi. Öte yandan ismi ölenler arasında açıklanan bir kişininse ağır yaralı olarak tedavisinin sürdüğü ortaya çıktı.

İstanbul'dan Çanakkale istikametine gelen ve Gelibolu Yarımadası'nda şehitlikleri gezmek isteyen Kur'an kursu öğrencilerini taşıyan 52 NC 425 plakalı tur otobüsü, Gelibolu Şarköy Kavşağı'nda şarampole devrilmiş, kazada 5 kişi ölürken, 41 kişi yaralanmıştı. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, kazada hayatını kaybeden 4 kişinin kimliği açıklanırken, bir kişinin isim tespiti yapılamadığı belirtilmişti. Yapılan teşhisin ardından hayatını kaybeden kişinin Nuriye Demir olduğu anlaşıldı.

Öte yandan dün açıklanan listede ismi hayatını kaybedenler arasında bulunan Leyla Balcı'nın helikopterle Çanakkale'ye sevk edilen ağır yaralı olduğu ve tedavisinin sürdüğü, ölen kişinin Menekşe Çağlar olduğu açıklandı.

Dünkü açıklamada ismi tespit edilemeyen yaralılardan birisinin Keziban Küçük, diğerinin de Leyla Balcı olduğu anlaşıldı. Kazada ayrıca dün isimleri tespit edilemeyen diğer iki kişinin Gülenay Yılmaz ile Melihat Bozok olduğu ortaya çıktı. Kazada yaralanan 41 kişiden 22'si tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Diğer yaralıların tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'deki Otobüs Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement