Çanakkale Fırtınaya Teslim - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Fırtınaya Teslim

Çanakkale Fırtınaya Teslim

Çanakkale’de etkili olan kar yağışı ve poyraz, hayatı olumsuz etkiliyor.

31.12.2014 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de etkili olan kar yağışı ve poyraz, hayatı olumsuz etkiliyor. Aralıksız süren yağış nedeniyle yollar tamamen buz tutarken, fırtına da vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Çanakkale'de dün (Salı) sabah saatlerinde başlayan kar, gün boyu aralıksız sürdü. Akşam saatlerinden itibaren, kent merkezi beyaza büründü. Gece tekrar başlayan ve kuvvetli poyrazın da etkisiyle şiddetini artıran kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Kent merkezinde ara sokaklar kar yığınlarıyla kapanırken, buz tutan ana yollarda sürücülere zor anlar yaşattı. Belediye ekipleri buz tutan yollarda tuzlama çalışmaları başlattı. Poyrazın etkisiyle tipi şeklinde yağan kar, yolda yürümeyi de zorlaştırdı. Yaya olarak işe gitmeyi tercih edenler de yollarda sıkıntılı anlar yaşadı.

ULAŞIM GÜÇLÜKLE SAĞLANIYOR

Çanakkale'de şehirler arası karayollarında da ulaşım güçlükle sağlanıyor. Çanakkale - Bursa karayolu Lapseki ilçesine bağlı Suluca mevkii ile Biga ilçesine bağlı Dışbudak mevkiinde buzlanma nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor. Çanakkale - İzmir karayolu İntepe viyadükü mevkiinde de buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar oluyor. Çanakkale - İstanbul karayolu Korudağı mevkiinde de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

POLİS SEFERBER OLDU

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, kent içerisinde trafik düzenini sağlamak ve kar yağışı ve tipi nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla, rütbeli personel de dahil olmak üzere tüm ekipleriyle şehrin çeşitli bölgelerinde hizmet veriyor. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri de, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanan noktalarda düzenleme yapmak amacıyla 24 saattir kesintisiz görev yapıyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Fırtınaya Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement