Çanakkale Hırsızlar Yahya Dedeyi Ağlattı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Hırsızlar Yahya Dedeyi Ağlattı

Çanakkale Hırsızlar Yahya Dedeyi Ağlattı

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, iki yıl önce de aynı şoku yaşayan 82 yaşındaki Yahya İnan'ın keçi ve koyunlardan oluşan 45 küçükbaş hayvanı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

12.03.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, iki yıl önce de aynı şoku yaşayan 82 yaşındaki Yahya İnan'ın keçi ve koyunlardan oluşan 45 küçükbaş hayvanı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Biran önce hayvanlarının bulunmasını isteyen İnan, başka bir geçim kaynağı olmadığını ve çaresiz kaldığını söyleyerek gözyaşı döktü.

Bayramiç'e 12 kilometre mesafedeki Türkmenli Köyü'nde yaşayan evli ve beş çocuk babası Yahya İnan, geçen salı günü yem vermek için ağılına gidince keçi ve koyunlarından oluşan 45 küçükbaş hayvanın yerinde olmadığını gördü. Ses çıkartmasın diye hayvanların boynundaki çanların kesilip ağıla atıldığını fark eden İnan, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine ağıla gelen jandarma inceleme yaparak delil aradı. Hırsızlığı kimin yaptığının araştırıldığı yakalama çalışması başlatıldığı belirtildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İki yıl önce yine ağılına hırsız girdiğini ve 25 koyununu çalındığını söyleyen Yahya İnan, "Hayvanlarımın bir an önce bulunmasını istiyorum. Onlardan başka bir geçim kaynağım yok. Hayvanların sütünü mandıraya satarak eşim Şaziye İnan ile birlikte karnımızı doyuruyoruz. Umutla hayvanlarımızın bulunduğu haberini bekliyoruz" diyerek gözyaşları boğuldu.

Öte yandan; çalışma başlatan jandarma, Ezine'de bazılarının kulakları kesik 110 çalıntı küçükbaş hayvan ele geçirdi. İnan'ın sürüyü kontrol ettiği ancak içinde kendi hayvanlarının bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Hırsızlar Yahya Dedeyi Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement