Çanakkale Hırsızlar Yaşlı Kadını Bezdirdi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Hırsızlar Yaşlı Kadını Bezdirdi

Çanakkale Hırsızlar Yaşlı Kadını Bezdirdi

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, evinden beşinci kez hırsızlık yapılan 75 yaşındaki Ayşe Çetin artık bıktı.

23.03.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, evinden beşinci kez hırsızlık yapılan 75 yaşındaki Ayşe Çetin artık bıktı. Çalınacak bir şeyinin kalmadığını, rahmetli kocasından kalan maaşı hırsızlarla bölüşür hale geldiğini söyleyen Çetin, hırsızlığı kimin yaptığının belirlenmesi ve bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

Bayramiç'e bağlı Tepecik Mahallesi Çamlık Mevkii'nde yalnız yaşayan Ayşe Çetin, hafta sonu için kendisini ziyarete gelen öğretmen oğlu Hayri Çetin (56) ile birlikte geçen cumartesi günü zeytin ağaçlarını budamaya gitti. Evine yaklaşık 1.5 kilometre mesafedeki zeytinliğinde çalışan anne ve oğul, akşam geri döndü. Evin dağınık olduğunu gören anne ve oğul, içeriyi kontrol ettiklerinde Ayşe Çetin'e ait 600 lira nakit paranın çalındığını fark etti. Bunun üzerine durum, polise bildirildi. İhbar üzerine eve gelen polis ekibi, inceleme yaparak delil aradı. Hırsızlığı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Evine son 18 ay içinde beşinci kez hırsız girdiğini söyleyen Ayşe Çetin, "Rahmetli kocamdan aldığım maaşı hırsızlarla bölüşür olduk. Evimde sakladığım maaş hırsızlar tarafından beşinci kez çalındı. Biran önce yakalanmalarını istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Hırsızlar Yaşlı Kadını Bezdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement