Çanakkale Kar Küreme ve Tuzlama Aracı Şarampole Düştü - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Kar Küreme ve Tuzlama Aracı Şarampole Düştü

Çanakkale Kar Küreme ve Tuzlama Aracı Şarampole Düştü

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi Muratlar Köyü yakınlarında kar küreme ve yol tuzlama çalışması yapan Karayolları İşletme Şefliği'ne ait iki iş makinesi, 5 metrelik şarampole uçtu.

02.01.2015 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi Muratlar Köyü yakınlarında kar küreme ve yol tuzlama çalışması yapan Karayolları İşletme Şefliği'ne ait iki iş makinesi, 5 metrelik şarampole uçtu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Bayramiç İlçesinde dün etkili olan kar yağışı Çan yolunu trafiğe kapattı. Bayramiç- Çan Karayolu'nun Muratlar Köyü yakınlarında yol temizleme çalışması yapan Karayolları İşletme Şefliği bünyesinde hizmet veren iki iş makinesi kaza yaptı. Yolda kar küreme ve tuzlama çalışması yapan iki iş makinesi, buzlanma nedeniyle kayıp 5 metrelik şarampole uçtu. Yolun kapalı olması nedeniyle kimsenin ulaşamadığı bölgede, kaza yapan iki sürücünün şans eseri yara almadıkları ve başka bir Karayolları aracına binerek donmaktan kurtulduğu belirtildi.

Bu arada kar nedeniyle ulaşıma kapanan Bayramiç- Çan Karayolu'nun Muratlar Köyü yakınlarında çok sayıda TIR ve otomobil mahsur kaldı. Muratlar Köyü'ne sığınan araçlar yolun açılmasını beklemeye başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Kar Küreme ve Tuzlama Aracı Şarampole Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement