Çanakkale Kara Savaşları'nın 99'uncu Yılı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Kara Savaşları'nın 99'uncu Yılı

Çanakkale Kara Savaşları\'nın 99\'uncu Yılı

Fatsa'da Çanakkale Kara Savaşları'nın 99. yılı dolayısıyla, Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından "Koca Seyit" adlı sokak oyunu vatandaşla buluştu.

24.04.2014 15:52  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa'da Çanakkale Kara Savaşları'nın 99'uncu yılı dolayısıyla, Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından "Koca Seyit" adlı sokak oyunu vatandaşla buluştu.

Fatsa Hükümet Konağı önündeki meydana kurulan dekorlar ile Seyit Onbaşı'nın 275 kilogramlık top mermisini sırtına alarak taşıması canlandırıldı.

Otuz dakika süren oyunda top mermisinin ateşlemesi sonrasında Bouvet zırhlısının batışı mavi duman eşliğinde sunuldu. Gençlik Merkezi öğrencileri Çanakkale türküsünü söyledikten sonra izleyenleri selamladı.

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, "Koca Seyit" adlı oyunla, tiyatroya gidemeyen vatandaşları tiyatroyla buluşturduklarını söyledi.

Gençlik Merkezlerine 12 ile 29 yaş arasındaki herkesin üye olabileceğini belirten Şahin, "Biz hiçbir şekilde sosyal, kültürel ve ekonomik ayrım yapmadan bütün gençlerimizi etkinliklerimize bekliyoruz. Kurslar, geziler, kamplar ve sosyal sorumluluk projelerimiz var. Hepsinde bizler gençlerimizin etkin bir şekilde yer almasını ve Ordu ve Fatsa'daki gençlerimizin adının duyulmasını istiyoruz" dedi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale Kara Savaşları'nın 99'uncu Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement