Çanakkale - Müsellim Boğazı'nda Karaya Oturan Gemiye Vinçli Kurtarma - Son Dakika
Güncel

Çanakkale - Müsellim Boğazı'nda Karaya Oturan Gemiye Vinçli Kurtarma

Çanakkale - Müsellim Boğazı\'nda Karaya Oturan Gemiye Vinçli Kurtarma

Müsellim Boğazı'nda karaya oturan gemiye vinçli kurtarmaDilara ERDİNÇ / AYVACIK(Çanakkale), (DHA) - MÜSELLİM Boğazı'nda kayalıklara çıkarak karaya oturan Hollanda bayraklı 'Nova Cura' isimli kuru yük gemisi için bölgeye üzerinde dev vinç olan kurtarma gemisi getirildi.

28.04.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müsellim Boğazı'nda karaya oturan gemiye vinçli kurtarma

Dilara ERDİNÇ/ AYVACIK(Çanakkale), (DHA) - MÜSELLİM Boğazı'nda kayalıklara çıkarak karaya oturan Hollanda bayraklı 'Nova Cura' isimli kuru yük gemisi için bölgeye üzerinde dev vinç olan kurtarma gemisi getirildi. 20 Nisan'dan beri bölgede olan geminin kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Karadeniz Ereğlisi'nden İzmir'in Aliağa ilçesine gitmek için yola çıkan Hollanda bayraklı kuru yük gemisi 'Nova Cura', 20 Nisan'da, Müsellim Boğazı'ndaki kayaların üzerine çıkarak karaya oturdu. Uluslararası sularda meydana gelen kazanın ardından kaptanın Yunan makamlarından yardım istediği kuru yük gemisi, römorkörlerin yetersiz kalması nedeniyle o günden bugüne kadar kurtarılmayı bekleme başladı. Bu sabah Yunanistan tarafından kaza yerine getirilen kurtarma gemisi, vinç ile kurtarma çalışmalarına başladı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale - Müsellim Boğazı'nda Karaya Oturan Gemiye Vinçli Kurtarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement