Çanakkale - Necati Şaşmaz'dan "Kafasına Sıkıyoruz" Esprisi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale - Necati Şaşmaz'dan "Kafasına Sıkıyoruz" Esprisi

Çanakkale - Necati Şaşmaz\'dan "Kafasına Sıkıyoruz" Esprisi

Necati Şaşmaz'dan "Kafasına sıkıyoruz" esprisiÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğine katılan, Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, etkinlikte kendisine üniversite öğrencisi Enes Temel tarafından yöneltilen sizin organizasyonlarda sorunlar çıktığında nasıl hallediyorsunuz sorusuna, Necati Şaşmaz esprili bir şekilde "Kafasına sıkıyoruz" cevabını verince salondakiler kahkahalara boğuldu.

15.05.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Necati Şaşmaz'dan "Kafasına sıkıyoruz" esprisi

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğine katılan, Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, etkinlikte kendisine üniversite öğrencisi Enes Temel tarafından yöneltilen sizin organizasyonlarda sorunlar çıktığında nasıl hallediyorsunuz sorusuna, Necati Şaşmaz esprili bir şekilde "Kafasına sıkıyoruz" cevabını verince salondakiler kahkahalara boğuldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu'nun AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın desteğiyle İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde düzenlediği Kariyer Günleri'ne, Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncuları Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak, Ertuğrul Şakar ve televizyon programcısı Bekir Develi, konuk olarak öğrencilerle biraraya geldi. Etkinlikteki konuşmasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alma sürecini anlatan Necati Şaşmaz, severek başladığı işte çok badireler atlattıklarını söyledi. Çok sıkıntılar çektiklerini ifade eden Şaşmaz, "Hala sıkıntılarımız bitmedi. Yıllar önce mafya sıkıntısı vardı. Mafyayla mücadele ettik. Kurtlar Vadisi Türkiye'de abisi olmadan, sokaklarda iş yapamaz durumlarından bugün demokrasinin olduğu daha huzurlu bir yere geldik. Artık günümüzde dış mihrakların parmakları, itelemeleriyle bazı şeyler olmakta. Bizi birbirimize düşürüp, bu ülkeyi bölme çabasında olduklarını artık herkes fark ediyor. Biz bölünmeyeceğiz. İnşallah bölünmeyiz. Kurtlar Vadisi yıllarca bu milli çizgide devam etti" dedi.

Konuşmaların ardından soru ve cevap bölümüne geçildi. Sorular kısmında Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genç Liderler Yönetim Kurulu Üyesi Enes Temel, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'a "sizin organizasyonlarda sorunlar çıktığın da nasıl hallediyorsunuz" diye sordu. Şaşmaz'ın esprili bir şekilde "Kafasına sıkıyoruz" cevabı vermesiyle salondakiler kahkahalara boğuldu. Sözlerine devam eden Necati Şaşmaz, "Ama kişilerin kafasına değil, sorunların kafasına sıkıyoruz. Kriz yönetimi çok önemli bir yönetimdir. Kurtlar Vadisi Terör dizisi kaldırıldığında her şeyimiz ortada kalmış ve bir şey yapmak zorundasınız. Hayatınızın dönüm noktaları bu kriz yönetimleri ile başlar. Size bir sorun geldiğinde o sorunun özüne inmek zorundasınız. O sorun geldiği sırada şiddetlidir siz o anda ondan başka bir şey göremezsiniz. Eğer sorunun özüne inerseniz. O sorunu çözebilirsiniz. Sorunlarımızın sıkın kafasına gitsin" diye konuştu.

"BİNLERCE FİLM YAPSAK AZ"

Necati Şaşmaz'ın konuşmasının ardından mikrofonu alan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "Çanakkale bu ülkenin ön sözü. Milli şuurumuzun başkenti. Çok farklı filmler yapıldı, senaryolar yazıldı. Ancak yabancılardan Anzaklar'ın çektiği filmler dünyada daha fazla karşılık buldu. Ben de sormak istiyorum, bu ekip güzel bir Çanakkale filmi yapabilir mi" dedi. Bunun üzerine Şaşmaz, "Binlerce film yapsak azdır. Çünkü binlerce, onbinlerce, yüzbinlerce şehidimiz var. Her birinin ayrı bir hikayesi var. Her biri ayrı bir eser bırakmış gitmiş bu topraklara. Hiçbir şey bırakmasalar, kendi temiz kanlarını bırakmışlar. Onlara layık hikayeler çıkartalım. Sizlere sunalım. Evet yapalım" diye, yanıt verdi.

Kariyer Günleri'ne katılan diğer konukların da kendilerine yöneltilen soruları cevaplamasıyla etkinlik sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale - Necati Şaşmaz'dan 'Kafasına Sıkıyoruz' Esprisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Fırtına Uyarısı
    15:55 Kayseri'de Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bu gece ve yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde esmesi ve yer yer kuvvetli fırtına oluşması bekleniyor. Halkın olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

  • Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu
    15:54 Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu

    Birçok farklı ülkeden gelen yabancı turistler, bahar ayında kar, sis ve fırtınaya rağmen Ağrı Dağı'na tırmandı. Zirvede etkili olan dondurucu soğukta dağcılar zor anlar yaşadı, kaş ve kirpikleri tamamen buz tuttu.

  • Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
    15:54 Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Afyonkarahisar'da kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Aranan şahıs, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.

  • İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    15:53 İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı geçiş düzenledikleri belirlenen M.O. ve H.O'yu takibe aldı. Şüphelilerin, düzensiz göçmenleri deniz yoluyla yurt dışına geçirecekleri bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, bir aracı İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova Mahallesi yakınlarında durdurdu. Araçtaki 27 düzensiz göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilirken, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

  • İnebolu'da çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı
    15:50 İnebolu'da çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi kapsamında çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı. İlçede rekor sayıda fide dağıtımı gerçekleştirildi. Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, dağıtım programında yaptığı konuşmada, geçen seneye göre 2,5 kat daha fazla fide dağıtıldığını belirtti. İnebolu'nun en fazla seraya sahip ilçe olduğunu vurgulayan Baycar, seracılığın yoğun olduğu köylerde göç olmadığını ve bu sayede köy nüfuslarının azalmadığını ifade etti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hülya Karaaslan ise TAKE Projesi kapsamında üçüncü kez fide dağıtımı yapıldığını ve 100 bin fidyenin yetersiz olduğunu söyledi.

  • Kastamonu'da Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı öğrencilerle buluştu
    15:49 Kastamonu'da Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı öğrencilerle buluştu

    Kastamonu'da TCSG 96 İnebolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, 'Geleceğin Denizcileri Projesi' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Ekipler, okulları ziyaret ederek sahil güvenlik teşkilatının faaliyetlerini ve kullanılan araçları tanıttı. Ayrıca, sahil güvenlik kariyeri hakkında merak edilen soruları yanıtladılar. İnebolu'da faaliyete geçen Dalış Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma (DEGAK) timi de öğrencilere ekipmanlar hakkında bilgi verdi.

  • Manisalılara kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçiş için adımlar
    15:49 Manisalılara kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçiş için adımlar

    Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, zorunlu kartlı sayaç uygulamasının kaldırılması kararının ardından mekanik sayaca geçmek isteyen Manisalıların uygulaması gereken adımları açıkladı.


Advertisement