Çanakkale'nin Çan ve Yenice İlçelerinde Okullara Kar Tatili - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'nin Çan ve Yenice İlçelerinde Okullara Kar Tatili

Çanakkale\'nin Çan ve Yenice İlçelerinde Okullara Kar Tatili

Çanakkale'nin Yenice ve Çan ilçesinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

10.02.2015 11:31  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Yenice ve Çan İlçesi'nde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

Meteorolojinin uyarısının ardından bugün sabah saatlerinden itibaren özellikle kentin yüksek kesimli ilçelerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Sabahın ilk saatlerinde Yenice İlçesi'ne düşen kar, sokak ve caddelerin beyaza bürüdü. Bunun üzerine ilçede eğitime bir günlüğüne ara verildi.

Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle; ilçemizde bulunan okullarımızın çoğunluğunun taşımalı kapsamında olması sonucu olumsuz bir durum yaşanmaması için, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 10 Şubat Salı olmak üzere bir gün süreyle ara verilmiştir" denildi. Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün için ara verildiği duyuruldu. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'nin Çan ve Yenice İlçelerinde Okullara Kar Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement