Çanakkale Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Protokolü İmzalandı

Çanakkale Protokolü İmzalandı

Şahinbey Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı nedeniyle 10 bin başarılı öğrenciyi Çanakkale’ye götüreceği etkinlik için protokol imzalandı.

06.03.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı nedeniyle 10 bin başarılı öğrenciyi Çanakkale'ye götüreceği etkinlik için protokol imzalandı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın makamında düzenlenen protokol imza törenine; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz katıldı. İmza töreni öncesinde konuşan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Biz her zaman başarılı öğrencilerimizin arkasında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onların çalışma azimlerini arttırmak için zaman zaman etkinlikler düzenledik. Çanakkale gezisi etkinliğimiz ise çok daha farklı ve çok büyük bir etkinlik olacak. Bu etkinliğimizle 10 bin başarılı öğrencimizi vatan için savaşan 253 bin şehidin yattığı Çanakkale'ye götüreceğiz. Her gün bir uçak Gaziantep'ten öğrencilerimizi alarak Çanakkale'ye götürecek. Orada Türk milletinin şanlı direnişini görecek ve öğrenecek. Öğrencilerimiz birçok noktayı gezecek, şehitlerimize dua ettikten sonra aynı uçakla geri dönecek. Şimdi bu etkinliğimiz için Sayın Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüz ile protokol imzalıyoruz. Etkinliğimize şimdiden çok büyük bir ilgi var, ilerleyen yıllarda etkinliğimizi devam ettirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Vali Ali Yerlikaya ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz da etkinlik planının üzerinde çok çalışıldığını söyleyerek Başkan Tahmazoğlu'nu kutladılar. Daha sonra protokol imzalandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement