Çanakkale'de Traktörün Römorkundaki Samanlar Alev Aldı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Traktörün Römorkundaki Samanlar Alev Aldı

Çanakkale\'de Traktörün Römorkundaki Samanlar Alev Aldı

Çanakkale'de, tarladan traktör römorkuna yüklenen balyalar halindeki samanlar, araç hareket halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

06.07.2015 15:04  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Traktörün römorkundaki samanlar alev aldı

ÇANAKKALE'de, tarladan traktör römorkuna yüklenen balyalar halindeki samanlar, araç hareket halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Samanların bir kısmı yola saçılırken, yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Tarlasındaki saman balyalarını traktörünün römorkuna yükleyen bir çiftçi, Çanakkale merkezine doğru yola çıktı. Çanakkale- İzmir Karayolu'nun 5'inci kilometresinde römorktaki samanlar, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Traktör sürücüsü durumu fark etmeyince, hareket halindeki araçtaki samanların bir bölümü yola saçıldı. Sürücülerin korna çalmasıyla yangını fark eden traktör sürücüsü, yol kenarında durdu, çaresizce haber verilen itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, römorktaki samanları söndürmek için çalışma başlattı. Bu sırada yola dökülen alevli samanlar nedeniyle, yangın yol kenarındaki yeşil alan ile bir otomobil satış bayisinin bahçesine sıçradı. Bayi önündeki araçlar yangından etkilenmesin diye başka alana götürüldü. İtfaiye hem araçtaki yangını hem de çevreye sıçrayan alevleri söndürdü. Otomobil satış bayi çalışanları da yangın tüpleriyle söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Traktörün Römorkundaki Samanlar Alev Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement