Çanakkale Vergi Rekortmenleri Açıklandı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Vergi Rekortmenleri Açıklandı

Çanakkale Vergi Rekortmenleri Açıklandı

Çanakkale’nin 2014 yılı Gelir ve Kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu.

02.07.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin 2014 yılı Gelir ve Kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu. Çanakkale Defterdarlığı tarafından açıklanan Kurumlar Vergisi listesinin ilk sırasında Tahsildaroğlu Süt Ürünleri yer alırken, Gelir vergisinde Ercan Uysal ilk sırayı aldı.

Çanakkale Defterdarlığı, 2014 vergilendirme dönemine ilişkin verilen Gelir Vergisi beyanları sonucunda Çanakkale genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı. Buna göre, Kurumlar vergisinde, Tahsildaroğlu Süt Ürünleri ilk sırada yer aldı. Tahsildaroğlu'nu Çanakkale Liman İşletmesi takip etti. Çanakkale Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş üçüncü sırada yer aldı. Kurumlar vergisinde ilk üçün ardından sıralama şu şekilde oldu; Kilitbahir Deniz Nakliyat, Mim Proje Hafriyat İnş, Assos Mermer Sanayi ve Ticaret, Hayrettin Çetinkaya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri, Özel Çanakkale Arkaz Sağ. ve Eğit.Hiz. San, Başaran Akaryakıt Nakl.İnşaat, Etili Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kale Bayar İnşaat ve Yapı Mlz, Bayraktar Turizm Tic ve San LTD Şti, Miller Oto Tic.ve Sanayi A.Ş, Se-Ba Or.Ürün.Akar.Nakliye İnşa. Turz. Tar. Hay. San. Tic. Ltd.Şti, Ezine Peymar Gıda Tur.Akaryakıt Nak. İnş. San. Tic. Ltd.Şti, Kale Nakliyat Seyahat ve Turizm Anonim Şirketi, Okyaylar Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erişen Özel Eğitim ve Sosyal Hizmetler Tic A.Ş, Ekşi Kardeşler İnşaat Maden Nakliyat ve Turizm A.Ş, Mis Yem Gıda Hayvan.San. ve Tic.Ltd.Şti.

Gelir vergisinde ise ilk sırayı Ercan Uysal (Peynir, Lor ve Çökelek İmalatı) alırken Cengiz Yanmaz (Süt İmalatı) ikinci, Hayri Kaya (Maden Sahalarının Hazırlanması) üçüncü oldu. Gelir vergisinde ilk üç dışındaki sıralama şu şekilde; (4. Sıra isminin açıklanmasını istemeyen mükellef) Emine Yurdatap (Eğitim Faaliyeti) Erdoğan Yalın (Hırdavat (Nalburiye) Malzemesi Tic) Koray Kabadayı (Mutfak Mobilyalarının İmalatı) Ali Öztürk (Süt ve Süt Ürünleri Perakende Ticareti), Lokman Eviş (İkamet Amaçlı Binaların İnşaatı) Kadir Tınmaz (Peynir, Lor ve Çökelek İmalatı) Nebahat Kaymak (Peynir, Lor ve Çökelek İmalatı) Necmi Şanlı (Giyim Eşyası ve Tekstil Ürünlerini Boyama ve Renklendirme Hizmetleri) Tennur İnce (Tarım, Hay. ve Ormancılık Makine ve Ekipmanları ile Aksam ve Parçalarının Toptan Ticareti) Ahmet Sokullu (İkamet Amaçlı Binaların İnşaatı) Raziye Bilge Kuşku Durgut (Eczacılık Ürünleri Tic.) Mustafa Dovan (İkamet Amaçlı Binaların İnşaatı ) Erol Kaya (İkamet Amaçlı Binaların İnşaatı) Hasan Öztürk (Kuyumcu) Muzaffer Kıray (Muhasebe ve Defter Tutma Faaliyetleri) Mehmet Uzuner (Kendine Ait Gayrimenkulün Alınıp Satılması) - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Vergi Rekortmenleri Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement