Kılıçdaroğlu, Yağmur Altında Halka Seslendi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Yağmur Altında Halka Seslendi

Kılıçdaroğlu, Yağmur Altında Halka Seslendi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişiye yağmur altında seslendi.

27.05.2015 22:30  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Biga'daki programının ardından Çan'a geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe meydandan seçim otobüsünden halka seslendi. İktidara geldiklerinde yapacaklarını anlatan Kılıçdaoğlu, meydanı dolduran yaklaşık 3 bin kişiden 7 Haziran'daki seçimler için destek istedi.

MİTİNG ALANINDA SAĞANAK SÜRPRİZİ

Ardından Çanakkale'deki son durağı olan Yenice ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, burada sağanak yağmur sürprizi ile karşılaştı. Kılıçdaroğlu, Biga Caddesi'nde şemsiyeleri ile kendisini bekleyen yaklaşık 2 bin kişiye seçim otobünden seslendi.

BARDAKTAN BOŞALIRCASINA YAĞAN YAĞMURA RAĞMEN ŞEMSİYE KULLANMADI

Gök gürültüsüyle birlikte bardaktan boşalırcasına yağan yağmura rağmen şemsiye kullanmayan Kılıçdaroğlu, sırılsıklam ıslandı. Kılıçdaroğlu, bir ara ıslanan gözlüklerini çıkarıp, konuşmasına bu şekilde devam etti.

"SÖZÜM SÖZ"

Caddedeki binaların balkon ve teraslarından da Kılıçdaroğlu'nu dinleyip, destek verenler oldu. Türkiye'yi şaha kaldıracağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sözüm söz, Kılıçdaroğlu sözü. Namus sözü" dedi.

Kılıçdaroğlu, sağanak yağmur nedeniyle konuşmasını kısa sürede bitirip, halkı selamladıktan sonra makam aracına geçerek Ankara'ya gitmek üzere Çanakkale Havalimanı'na geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Yağmur Altında Halka Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • denizli: halkın adamıııııııı milletçe alkışlıyoruz 26 10 Yanıtla
  • AFFERİM : ÇAKMA İNEK ŞABAN 14 15 Yanıtla
  • yavz: helal olsun adama 22 6 Yanıtla
  • ESKİ CHP Lİ: kemal gibi adam olduğu sürece chp zor durumda. 9 12 Yanıtla
  • .: 2bin kişi mi bu kadarda yalan olmaz 100 kişi ya vardı ya yoktu. 10 10 Yanıtla
  • ayvacıklı: 2011 seçiminde chp ye oy attım,artık bu seçimde kemale asla oy vermem.bu seferde inadına ak partiye oyum. 4 15 Yanıtla
  • İZMİRLİ ŞABON: ŞİNCİK BEN BURAYA NİYE ÇIKTIM NEDEN ÇIKTIM İZAHA GEREK YOK YÜRÜDÜM ÇIKTIM SAHİ KİM ÇIKARDI LAN BENİ BURAYA ...BUNDAN KELLİ VAADİM ÇOK LAF AZ İŞ 8 10 Yanıtla
  • bozovalı: her nefis ölümü tadacaktır ve kabire girip hesap verecektir nerde anne ve babalarınız kendinize geliniz islamiyeti seçiniz her koyun kendi bacağından asılır ezan düşmanlığı yapmayın 9 9 Yanıtla
  • dogru: Eline yüzüne bi su deymis: 4 12 Yanıtla
  • furkan: Sana oy vermeyecek olsamda bu azmini mucadeleni kutluyorum insallah hak ettigin yerlere gelirsin 11 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement