Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

Eğitim İş Midyat Temsilcisi Abidin Gümüş, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

19.03.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim İş Midyat Temsilcisi Abidin Gümüş, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gümüş, birlik ve beraberliğin sembolu olrak nitelendirdiği Çanakkale Deniz Zaferi'nin, kendisinden kat ve kat güçlü olan ordulara geçit vermeyen Türk Ulusunun üstün cesaret ve özverileriyle yazdığı, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu belirtti.

Gümüş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çanakkale'yi ve Kurtuluş Savaşı'nı kazanan bilinci koruyacağımıza ve bu bilinci genç kuşaklara aktaracaklarının söz verdiklerini belirtilen yazıda Gümüş "Yurdumuzu işgal eden emperyalist güçlere karşı, ulusumuzun eşsiz bir mücadele ile vermiş olduğu var olma savaşı ve bu savaş sonrasında kazandığımız zaferin 100. yıldönümünde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmetle andıklarını belirtilen açıklamada, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü - Son Dakika


Advertisement