Çanakkalespor Galibiyetle Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Çanakkalespor Galibiyetle Tamamladı

Çanakkalespor, süper amatör ligde ilk yarının son maçında Geyikli Belediyespor'u deplasmanda 5-0 mağlup etti.

17.01.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkalespor, süper amatör ligde ilk yarının son maçında Geyikli Belediyespor'u deplasmanda 5-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlı ekibin gollerini Erdal Akyürek, Harun Darıcı ve Batuhan Irmak(3) kaydetti.

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde ilk yarının son maçında, Çanakkalespor Geyikli Belediyespor'a konuk oldu. Geyikli stadında oynanan karşılaşmada, Çanakkalespor maçın başında oyunda üstünlüğünü ele geçirdi. Maçın 21'nci dakikasında ceza sahası önünde kullanılan bir serbest vuruşta, ceza sahası içerisine gelen topu kaptan Erdal Akyürek kafayla ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ikinci yarısında da Çanakkalespor üstünlüğünü korudu. 47'nci dakikada Harun Darıcı'nın kaydettiği golle 2-0 öne geçti. Kırmızı beyazlı ekip, 50, 76 ve 85'inci dakikalarda Batuhan Irmak'ın golleriyle farkı artırdı. Karşılaşma, Çanakkalespor'un 5-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Çanakkalespor, bu sonuçla Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginin ilk yarısını, 1 maç eksiğiyle 2'nci sırada tamamladı. Ligin ikinci yarısı 31 Ocak – 01 Şubat tarihlerinde başlayacak.

Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Çanakkalespor Teknik Sorumlusu Aşikar Çelik, "Geyikli Belediyespor maçı, ilk yarının son maçıydı. Deplasmanda bizi zorlayacak şeyin saha olduğunu düşünüyorduk Düşündüğümüz gibi de oldu. Son günlerde yağış olmadığı için toprak zemin çok sert ve bozuktu. Biz de oyun planımızı ona göre yaptık. İkinci yarıda farkı artırdık. 3 puanı alıp ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çanakkalespor Galibiyetle Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement