Çanakkalespor Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Çanakkalespor Hazırlıklarını Tamamladı

Çanakkalespor Hazırlıklarını Tamamladı

2014-2015 sezonunda süper amatör ligde mücadele edecek olan Çanakkalespor Futbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi, kamuoyuna tanıtıldı.

18.10.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 sezonunda süper amatör ligde mücadele edecek olan Çanakkalespor Futbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi, kamuoyuna tanıtıldı.

Çanakkalespor Futbol Takımı, düzenlenen etkinlikle kamuoyuna tanıtıldı. Çanakkalespor Teknik Direktörü Aşikar Çelik, 15 yıl profesyonel olarak futbol oynadığını, ÇOMÜ BESYO mezunu olarak Çanakkale futboluna teknik direktör olarak hizmet vereceğini belirterek, "Bu sezon öncesi Çanakkale'mizin yetenekli gençlerini Çanakkalespor forması altında buluşturduk. 24 kişilik kadromuzla bu yıl BAL ligine yükselmeyi hedefliyoruz. Maalesef Çanakkale'mizde şu an bir futbol sahası olmadığı için 40 gündür sezon hazırlıklarımızı Lapseki sahasında gerçekleştirdik. Çanakkale'nin acilen bir değil birden fazla çağdaş sahaya ihtiyacı var. Hazırlıklarımızı 4 hazırlık maçıyla tamamlamış durumdayız. Çanakkalespor olarak rakiplerimizin saygı duyacağı, taraftarımızın keyif alacağı bir futbolla Çanakkale'yi üst liglerde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Daha sonra Çanakkalesporlu bütün futbolcular futbol kariyerleri ve kendi özgeçmişleri hakkında bilgi vererek basın mensuplarına kendilerini tanıttılar. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çelik, "Umuyorum ki sentetik saha bakımı tamamlanarak sezona yetişir ve 26 Ekim Pazar günü saat 15.00 te ilk maçımızda Çanakkale gençlerini kırmızı beyaz formalarıyla yeşil çimler üzerinde Çanakkale futbolseverleri ile buluştururuz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkalespor Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement