Canalioğlu, Çarşıbaşı'nda Seçmenlerle Buluştu - Son Dakika
Politika

Canalioğlu, Çarşıbaşı'nda Seçmenlerle Buluştu

Canalioğlu, Çarşıbaşı\'nda Seçmenlerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, 17 Aralık süreci ve sonrasında yaşananların sandığa yansıyacağını söyledi.

01.03.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, 17 Aralık süreci ve sonrasında yaşananların sandığa yansıyacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına Çarşıbaşı ilçesinde devam eden Canalioğlu, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde ilçelerde ve kent merkezinden sürdürdüğünü belirten CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, "İnsan ayrımı yapmadan herkese ulaşıyoruz. İnsanlara yapacaklarımızı ve birlik, beraberlik ve sevgiyi yeniden getirmemiz gerektiğini anlatıyoruz. Gördüğüm tablo beni gerçekten mutlu ediyor. İnanıyorum ki insanların bu inancı, bize olan sevgisi sandığa yansıyacaktır ve biz 30 Mart'ta Trabzon insanına hizmet etmeye hak kazanacağız. Çünkü biz amir değil, insanlara hizmet etmek için yollardayız. Bunu kendimize ilke etmişizdir. Arkadaşlarımız ve örgütlerimiz heyecanlı ve insanlar AK Parti'nin ülkeye getirdiği durumu görüyorlar. İnsanlarımız temiz siyasetten yanalar. Biz Trabzon'da bir Genel başkan veya Başbakan seçmiyoruz. Trabzon'da kendimize hizmet edecek yerel yönetici seçiyoruz. İnsanlar bunun bilincindeler. Kendilerine yakın olan ulaşabileceklerini hissettikleri, koruması olmayan, koruması önce Allah sonra vatandaş diyen insanları tercih edecekler. Tercihlerin biz olduğunu görüyorum ve onlara teşekkür ediyorum" dedi.

17 Aralık süreci ve sonrasında yaşanan olayların sandığı etkileyeceğini kaydeden Canalioğlu, "17 Aralık süreci ve ondan sonraki gelen süreç vatandaşın vicdanında yer etmiştir. Bunun hiçbir şeyle örtemezler. Vatandaş bunu hissediyor. Yüksek sesle konuşamayabilirler ve vicdanen bundan rahatsızlardır. Bunun cevabını 30 Mart'ta sandıkta vereceklerdir" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Canalioğlu, Çarşıbaşı'nda Seçmenlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement