Caner Erkin, Aylığı 500 Binden Kiraladığı Binayı Butik Otele Çevirecek - Son Dakika
Spor

Caner Erkin, Aylığı 500 Binden Kiraladığı Binayı Butik Otele Çevirecek

Caner Erkin, Aylığı 500 Binden Kiraladığı Binayı Butik Otele Çevirecek

Caner Erkin, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden 25 yıllığına aylığı 500 binden kiraladığı Sirkeci'deki tarihi binada tadilat başlattı. Yıldız futbolcu bu binayı butik otele çevirecek.

10.04.2016 11:01  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin başarılı sol bek oyuncusu Caner Erkin, futbolun dışında yeni bir işin peşine düştü. Sarı Lacivertliler'le olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan ve birçok Avrupa kulübünün yanında Türk kulüplerinin de gözdesi haline gelen Caner Erkin, ayda 500 bin Lira ödeyeceği Sirkeci'deki tarihi bir binayı kiraladı.

TADİLAT BAŞLADI

Hürriyet gazetesinin haberine göre; tecrübeli futbolcunun Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden 25 yıllığına kiraladığı bu binayı bir butik otele çevirmeyi düşündüğü öğrenildi. Mısır Çarşısı'nın yakınlarında olan binada tadilat başladı.


ARDA TURAN DA RESTORAN AÇMIŞTI

Barcelona'da forma giyen milli yıldız Arda Turan da futbol dışında farklı dallarda iş yapan isimler arasında... Tecrübeli futbolcunun ' Yeni Esnaf Lokantası' olarak tanımladığı 'Arşiv' isimli restoranı kardeşi Okan Turan ve ortakları Cemal Sarıhan ile birlikte işletiyor. Restoranı Türkiye'de zincir haline getirmeyi planlayan Arda Turan'ın ilerleyen dönemlerde Avrupa'da da şube açması bekleniyor. Yaklaşık 150 kişilik kapasiteye sahip olan restoran Şişli'de yer alıyor ve maliyetinin de 3 milyon TL'yi bulduğu belirtiliyor.

Son Dakika Spor Caner Erkin, Aylığı 500 Binden Kiraladığı Binayı Butik Otele Çevirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fatih: Adamlarda ki paralara bak. Sevgililerine, eşlerine son model lüks arabalar, kendilerine oteller. Takımların peşinde koşan insanlar görsün bunu. Çoluk çocuğunuzun rızıklarını bunlara yedirin. lig tv ye her ay 80 lira, formaya 100 lira, passolige 50 lira, biletlere 300 lira. Devlette zaten hep bunlardan yana. Gariban Mehmetcikte 80 liraya kendini mermilere siper etsin. Milli Takıma verilen primler askere, polise verilmez. Ama her zaman "Vatan sana canım feda" der. Bunlarda Milli maçı bırakıp giderler. Yazık ülkemin halkına. 9 1 Yanıtla
  • Biri : Çok saçma bir haber bu adam ayda ne kadar kazanacak ki 500 lira kira verecek. 10 0 Yanıtla
  • TİM07: Sahada yok dışar var olan adam caner............... 0 1 Yanıtla

Advertisement