Caner Erkin'in Bayılma Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Caner Erkin'in Bayılma Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fenerbahçeli Caner Erkin, Ortaköy'deki restorantta bayıldı ve hastaneye kaldırıldı. Tecrübeli oyuncunun bayılma görüntüleri ortaya çıktı.

15.12.2014 22:17  Güncelleme: 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Bir restoranda yemek yediği sırada baygınlık geçiren sarı-lacivertli futbolcu, yakında bulunan Ulus'taki Liv Hospital'da çeşitli kontrollerden geçirildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Tecrübeli oyuncunun bir mekanda otururken bayılma görüntüleri ortaya çıktı. Maraton.com.tr'nin ulaştığı görüntülerde, milli futbolcunun arkadaşlarının yanında oturduktan kısa süre sonra kendini kaybettiği göze çarptı.

CANER TABURCU OLDU

Öte yandan Caner Erkin, hastaneye kaldırıldıktan yaklaşık 2 saat sonra hastaneden taburcu oldu ve eşi Asena Erkin ile evine gitti.

FENERBAHÇE DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Futbol A Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Caner'in durumuyla ilgili kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada, baygınlık sırasında kafasını çarpan futbolcunun beyin tomografisinin çekildiğini, endişe edecek bir durumun bulunmadığını bildirdi.

Kunduracıoğlu, "Akşam yemekten sonra fenalık geçiriyor ve ufak bir baygınlık yaşıyor. Hastanede uzman ekipler tarafından önce nörolojik muayenesi ve kan tetkikleri yapıldı. Baygınlık esnasında kafasını vurduğu için beyin tomografisi çekildi. Durumunda ciddi bir sıkıntılı durum yok. Kontrolleri yapıldıktan sonra hastaneden taburcu edilecek. Uzman ekiplerle de görüştük, korkacağımız, endişe edeceğimiz bir şey yok" diye konuştu.

Caner Erkin\'in Bayılma Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Caner Erkin'in Bayılma Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • doktor: Sow dan ebola kapmistir. 3 22 Yanıtla
  • Kaldır Kupaları : Geçmiş olsun Caner .. 7 0 Yanıtla
  • BJK1453KARTALLARI: ÖLMÜSMÜ ÖLMÜSMÜ??? 500BIN HELVA BENDEN. . . OHH BE HARRAMBAHZENIN KUPA HIRSIZLARININ CIK CIKLERI NE HIKMETSE BIRER BIRER TEKEFMI OLUYO:)) FENNNEEEVVVV ESITTIR CÖÖKKKÜÜÜSSSSSS))))))))))))))) 0 6 Yanıtla

Advertisement