Caner Erkin, "Gözü Kalanlar Şimdi Kına Yakabilirler" Tweet'ini Beğendi - Son Dakika
Spor

Caner Erkin, "Gözü Kalanlar Şimdi Kına Yakabilirler" Tweet'ini Beğendi

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Caner Erkin, twitter'da "Caner Erkin'de gözü kalanlar, şimdi kına yakabilirler." tweet'ini beğendi.

26.10.2016 13:08  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Arena'da pazar akşamı oynanan Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan Caner Erkin, önceki gece ameliyat edildi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada sol ayak bileği aşil tendonu kopan Caner'e, Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya tarafından Acıbadem Fulya Hastanesi'nde aşil tendon onarımı ameliyatı uygulandığı bildirildi. Operasyonun başarılı geçtiği ve milli futbolcunun 5-6 ay sonra antrenmanlara başlayabileceği kaydedildi. Açıklamada, "Caner Erkin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar temenni ederiz" ifadeleri kullanıldı.

BÜYÜK ŞANSSIZLIK

Caner Erkin önceki gece hastaneye kaldırılırken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da operasyon bitene kadar hastaneden ayrılmadı. Gece yarısı geç saatlerde hastaneden çıkan Orman, sabah erkenden soluğu Caner'in yanında aldı. Başkan Fikret Orman, sabah ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada, "Caner büyük bir şanssızlık yaşadı, nazar değdi. Ameliyatı başarılı geçti. Futbolda böyle şeyler var. Şimdiden 'Ne zaman döneceğim' diye hesap yapıyor. İstirahat edecek. Caner, en yakın zamanda umarım aramıza dönecek. Allah tedavisi olan hastalıklar, sakatlıklar versin ve kimseyi çaresiz bırakmasın. Bunlar tedavisi olan şeyler" şeklinde konuştu.

GÜNEŞ: SABIR GEREKLİ

Öğleden sonra hastaneye giden teknik direktör Şenol Güneş de şu ifadeleri kullandı: "Hem kendisi, hem de biz tüm Beşiktaş camiası çok üzgünüz. Allah şifa versin. Şu an itibariyle iyi durumda. Morali de iyi. Biraz zamana, sabra ihtiyacı var. Ama şu anda beraber olduğumuz dönem içerisinde gayet olumlu gördüm onu. Bu dönemde biz de takım arkadaşları da camia da onu yalnız bırakmayacak. Geldiği ilk günden beri öz güveniyle takımın bir parçası olarak aileden biri olarak takım adına çok şeyler yapmaya çalışan, yürekten oynayan bir oyuncuydu. Futbolcu için önemli bir sakatlık ama daha kötülerinden Allah korusun."

"BEŞİKTAŞ'A LAZIMDI"

Caner Erkin'i yalnız bırakmayan Milli Takım'ın hocası Terim de oyuncunun bir an önce sahalara dönmesini temenni ederek "Özellikle üzüntülerimi bildirmek istiyorum. Kimsenin sakatlığı hoş değil. Ne kadar istemeseniz de korusanız da olacağı varsa önüne geçemiyorsunuz. Caner, Beşiktaş'a lazımdı ama yapacak bir şey yok. Camiaya, takıma, hocamıza Caner'e geçmiş olsun" diye konuştu.

"KINA YAKIN!"

Aşil tendonu kopan yıldız futbolcu, ameliyatın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "İyi niyet ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. En kısa zamanda daha güçlü olarak taraftarlarımızın önüne çıkacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum" diyen Caner'in sakatlığı sonrasında olumlu mesajların yanında bazı olumsuz ifadeler de kullanıldı. A Milli oyuncunun twitter hesabından beğendiği gönderi dikkat çekti. A Milli oyuncu, bir taraftarın, "Caner Erkin'de gözü kalanlar, şimdi kına yakabilirler. Geçmiş olsun Beşiktaşlı" tweetini beğenileri arasında aldı.

Caner Erkin, "Gözü Kalanlar Şimdi Kına Yakabilirler" Tweet\'ini Beğendi

Son Dakika Spor Caner Erkin, 'Gözü Kalanlar Şimdi Kına Yakabilirler' Tweet'ini Beğendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement