Caner Erkin'in Ayakkabısı Geceye Damga Vurdu - Son Dakika
Spor

Caner Erkin'in Ayakkabısı Geceye Damga Vurdu

Fenerbahçe kulübünün "Hedef 1 milyon üye" projesi görkemli bir törenle tanıtılırken Caner Erkin, kalın tabanlı ayakkabısıyla ön plana çıktı.

16.10.2014 10:30  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe kulübünün üye sayısı ile dünyanın en büyük kulübü olma hedefiyle hayata geçirdiği "Hedef 1 milyon üye" projesi görkemli bir törenle tanıtıldı. Lansmanda konuşan kulüp başkanı Aziz Yıldırım, hedeflerinin ekonomik yönden bağımsız ve güçlü bir Fenerbahçe olduğunu söyledi.

CANER'İN AYAKKABISI DİKKAT ÇEKTİ

Gecede futbolcular şıklık yarışına girerken en dikkat çekici isim Caner Erkin oldu. Yıldız futbolcu dar pantolunu ve altına giydiği kalın tabanlı ayakkabısıyla dikkat çekti. Takım arkadaşları da Caner'in ayakkabasını görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler ve kendi aralarında birbirlerine takılmadan edemediler.

Konuşmalardan sonra sahneye çıkan Fenerbahçeli futbolcular, üyelik kartlarını başkan Aziz Yıldırım'ın elinden aldılar.

Caner Erkin\'in Ayakkabısı Geceye Damga Vurdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Caner Erkin'in Ayakkabısı Geceye Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Can: Yanlız şu pantolonların paçalarına taktım kafayı ben. . Ne o öyle medine dilencileri gibi. . Aramızda para toplayıp şunlara birkaç pantolon alsak ya. . 7 1 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): BİR HOŞ VALA BU FTBOLCLAR. :)))) 5 2 Yanıtla
  • geber iş-ittt: adaamsın selçuk şahin 4 3 Yanıtla
  • Ömer Faruk B.: Volkan'ı pek sevmezdim ama aralarında en iyi o giyinmiş, az kendiniz olun la. Bırakın şu avrupadan ithal sonradan görme saçmalıklarını. Az kendiniz olun la 5 1 Yanıtla

Advertisement