Caner Erkin, İzlanda Maçında Sakat Sakat Oynamış - Son Dakika
Spor

Caner Erkin, İzlanda Maçında Sakat Sakat Oynamış

İzlanda-Türkiye maçının 55. dakikasında sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, karşılaşmayı acılar içinde tamamlamış.

12.09.2014 08:16  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, A Milli Futbol Takımı’nın 1-0 geride olması ve Ömer Toprak’ın kırmızı kartla atılması nedeniyle oyunda kaldı. Caner Erkin’in bu fedakârlığı ayak baş parmağındaki sakatlığın ciddi boyutlara ulaşmasına yol açtı.

ACILAR İÇİNDE OYNADI

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçeli milli yıldız Caner Erkin’in, İzlanda maçını büyük bir acı içinde tamamladığı ortaya çıktı. Karşılaşmanın 55. dakikasında sağ ayak baş parmağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Caner, ay-yıldızlı ekibi yalnız bırakmamak için son 35 dakikayı acılar içinde oynadı. Maçı 1-0 geride götüren Milli Takımımız, Ömer Toprak’ın atılmasıyla 10 kişi kalınca Caner risk alarak oyunda kalmayı tercih etti.

RİSKİN FATURASI AĞIR OLDU

Ancak sakatlıklara karşı fiziki dayanıklılığı yüksek olan sarı-lacivertli futbolcunun bu fedakârlığı bir anlamda durumunu daha ciddi hale getirdi. Darbe aldıktan sonra 35 dakika oyuna devam etmesi Caner’in ayak parmağındaki kanamayı ve ödemi arttırdı.

TRABZON MAÇINDA YOK

Sağ ayak baş parmağı altındaki bağlarda kısmi yırtık, kemik ödemi, yumuşak dokuda kanama ve ödem tespit edilen Fenerbahçeli futbolcunun bu şartlarda Trabzonspor maçında oynaması mümkün değil. Ancak Caner, maç gününden bu yana ağrısının azaldığını ifade ederek, cumartesi gününe kadar bekleme kararı aldı. Sağlık heyeti futbolcunun tedavisine yoğun şekilde devam ediyor.

DARBEYE BAĞLI ÖDEM

Caner Erkin’in sakatlığındaki en büyük sıkıntının kemikteki ödem olduğu ifade edildi. Darbeye bağlı oluşan ödemin başarılı futbolcuyu en çok zorlayan problem olduğu belirtildi. Caner bir fedakârlık daha yaparak, Trabzonspor maçında forma giyerse yine büyük riske girecek. Sarı-lacivertli futbolcu ayak baş parmağına yeni bir darbe alırsa bu kez 2-3 ay sahalardan uzak kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

TALİHSİZ BİR ŞEKİLDE AYAĞINA BASILDI

Bu arada Fenerbahçe Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, “Caner’in milli takımda rakip oyuncu tarafından talihsiz bir şekilde ayağına basıldı. Bunun sonucunda da o bölgede bir kanama ve ezilme oldu. Tedavisine başladık. Oyuncumuz her gün daha iyiye gidiyor” dedi.

Caner Erkin, İzlanda Maçında Sakat Sakat Oynamış
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Caner Erkin, İzlanda Maçında Sakat Sakat Oynamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ARABACI: AMAN YA TAMAMLADI DA NE OLDU. . . MADALYA MI TAKALIM . . . SANKİ GALİP GELDİLER. . . NEDEN BU HABER YAPILDI ACİTASYON MU VAR. 2 14 Yanıtla
  • Addo: vah vah ne kadar yazik. Ufleyelim de gecsin rezel herifler. 2 4 Yanıtla

Advertisement