Caner Erkin: Karıma Eyvallahım Olmadı Kimseye Olmaz - Son Dakika
Spor

Caner Erkin: Karıma Eyvallahım Olmadı Kimseye Olmaz

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'in, "Karıma bile eyvallahım olmadı. Kimseye olmaz" dediği öğrenilirken milli futbolcu, sezon sonunda Inter'in yolunu tutacak.

15.04.2016 09:33  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba akşamı TT Arena'da Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk şansını oldukça azaltan Fenerbahçe'de alınan bu sonucun üzüntüsü devam ederken Caner Erkin krizi de gündemdeki yerini tutmaya devam ediyor.

"KARIMA EYVALLAHIM OLMADI, KİMSEYE OLMAZ"

Derbi maç öncesi öğle saatlerinde ilk 11'de olmadığını öğrenince adeta öfke patlaması yaşayan ve Pereira'nın tercümanına "Söyle ona beni hiç oynatmasın" demesinin ardından kadro dışı kalan Caner Erkin'in geri adım atıp özür dilemeye de şimdilik pek niyeti bulunmuyor! Caner'in "Benim karıma bile eyvallahım olmadı, hiç kimseye olmaz" diyerek restini sürdürdüğü öğrenildi.

SON KARAR YÖNETİMİN

Yaşanan krizin ardından Fenerbahçe yönetimi resmi siteden bir açıklama yapmış ve "Caner ile ilgili kararı yönetim kurulu verecektir" ifadesini kullanmıştı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR INTER'E TRANSFER OLUYOR

Boşanma ile sonuçlanan ailevi sorunlarına Fenerbahçe Kulübü'nü de ekleyen Caner'in ülkeyi terketmek gibi bir planının da olduğu ve uzun bir süredir kendisiyle ilgilenen İtalyan devi Inter ile anlaşma sağladığı da gelen haberler arasında. Sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Caner'in Inter'e imza atması için bir engel bulunmuyor. Yönetimin Caner ile ilgili kararını ne zaman açıklayacağı ise henüz belli değil.

Kaynak: Takvim

Caner Erkin: Karıma Eyvallahım Olmadı Kimseye Olmaz

Son Dakika Spor Caner Erkin: Karıma Eyvallahım Olmadı Kimseye Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Fb12: Bir fenerbahçeli olarak söylüyorum ne iyi bir oyuncusun hele adam hiç değilsin. Ayrıca bu yıl Beşiktaş şampiyonluğu daha çok hak ediyor 4 1 Yanıtla
  • Alperen: Caner seni çok seviyoruz. Sana yakışanı yap. 0 2 Yanıtla

Advertisement