Caner Erkin Özür Dilerse Affedilecek - Son Dakika
Spor

Caner Erkin Özür Dilerse Affedilecek

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in kamuoyu önünde çıkıp Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Pereira'dan özür dilemesi halinde affedilebileceği ortaya çıktı.

15.04.2016 09:28  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray derbisi öncesi kadro dışı kalan Caner Erkin dün de idmana çıkmadı. Ancak af için kapı tamamen kapalı değil. Eğer Caner Erkin, kamuoyu önünde çıkıp özür dilerse Başkan Aziz Yıldırım'ın affetme ihtimali doğacak.

FENER'DEN YALANLAMA

Sabah gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin, yönetimden çıkacak resmi kararı bekliyor. Kanarya, milli futbolcunun, yönetici Ali Yıldırım'a küfür ettiği iddialarını resmi siteden yalanladı.

"CANER ÖZÜR DİLERSE BAŞKAN AFFEDEBİLİR"

Caner, dün sabah yapılan idmana katılmadı. Inter ile anlaştığı konuşulan yıldız futbolcunun kalan 6 haftada takıma dönüp dönmeyeceği ise merak konusu. Yönetim af için kapıları tam olarak kapamış değil. Konuşulanlar, "Caner önce bir kamuoyu önünde hocasından ve yönetimden özür dilesin belki başkanın kararında bir yumuşama olabilir" şeklinde.

TESİSLERE YASAK!

Başkan Aziz Yıldırım, Caner'in derbi öncesi Ali Yıldırım ve Pereira'ya yaptığı saygısızlığa çok sinirlenmiş ve sıcağı sıcağına, "Bir daha onu tesislere almayacaksınız" diyerek tavrını ortaya koymuştu.

16 GOL, 39 ASİST

Caner, F.Bahçe'ye 2010-11 sezonunda geldi. Toplam 213 maça çıktı. 16 gol, 39 asistlik performans sergiledi. En uzun süreyi Ersun Yanal döneminde (2880 dk.) aldı.

Caner Erkin Özür Dilerse Affedilecek

Son Dakika Spor Caner Erkin Özür Dilerse Affedilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ...: ŞİMDİ KIVIRMAYA BAŞLADILAR.CANER ADAMSAN DÖN SIRTINI ÇEK GİT.ÇATLAK VERMEYE BAŞLADI ARTIK OLYLAR 3 2 Yanıtla
  • Tarsus: Ne oldu dönüverdiniz dönekler. 2 3 Yanıtla
  • futbol beton değildir: Aziz özür dilesede affedilmeyecek 3 0 Yanıtla
  • futbol beton değildir: Başkanlığında 10 gs şampiyonluğu gören gider 1 0 Yanıtla
  • kocaeli: afederseler adam degiller kimki caner benim fenerbahçe onun gibi ahlaksız kişiye çok taammul etmiş kimler geldi kimler gitti nereye giderse gitsin öyle ahkam kesecek adama fenerbahçe forması yakışmaz...... 0 0 Yanıtla

Advertisement