Canik'te Ramazan Etkinlikleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Canik'te Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Canik\'te Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Canik’te Ramazan nostaljisi devam ediyor.

24.06.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik'te Ramazan nostaljisi devam ediyor.

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Günleri etkinliğinin 6. gününe konuk olan 'Yeteneksizsiniz' yarışmacısı taklit ustası Hakan Çankaya, kendini izlemeye gelen yaklaşık 3 bin kişiyi bol bol güldürdü.

Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen Ramazan Günleri etkinlikleri, birlerce vatandaşı bir araya getiriyor. Her gün farklı bir etkinliğin yer aldığı Ramazan programının 6. gününde taklit ustası Hakan Çankaya sahneye çıktı. Genç sanatçı, yaklaşık 3 bin kişinin izlediği etkinlikte yaptığı taklit şovla meydanı dolduran büyük küçük herkesi güldürdü.

ÜNLÜLERİN TAKLİTLERİNİ YAPTI

Başarılı bir sahne performansı ile Aşık Veysel, Küçük Emrah, Bülent Ersoy, Fatih Terim, Mustafa Topaloğlu gibi ünlü isimlerin taklitlerini yapan Hakan Çankaya'yı ilgiyle izleyen vatandaşlar, zaman zaman genç sanatçıdan taklit isteğinde de bulundu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Çankaya, taklit şovunun sonunda ayakta alkışlandı.

Canik Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri'nden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, "Burada binlerce insan aynı anda iftarı açıyoruz ve birlikteliği, Ramazan ruhunu yaşıyoruz. İftar sonrasında gerçekleştirilen programlar çok güzel. Hem çocuklarımız hem biz, güzel vakit geçiriyoruz. Bizleri bu tür etkinliklerde bir araya getiren Canik Belediyemize ve Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ederiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Canik'te Ramazan Etkinlikleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement