Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen Gençlerle Ata'ya Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen Gençlerle Ata'ya Yürüdü

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerle Cumhuriyet Halk Partisi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Atatürk’ü Anma Yürüyüşü’ne katıldı.

19.05.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlerle Cumhuriyet Halk Partisi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen 'Atatürk'ü Anma Yürüyüşü'ne katıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, CHP öncülüğünde düzenlenen 'Atatürk'ü Anma Yürüyüşü'ne katıldı. Sabah saatlerinde Güvenpark ve Kumrular Sokak'ta vatandaşlarla bir araya gelen Taşdelen, yürüyüş boyunca gençlerle ve vatandaşlarla sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Taşdelen, 19 Mayıs'ın bir ulusun yeniden doğuşunun başlangıcı olduğunu ifade ederek, "Atatürk'ün bağımsızlık ve özgürlük yolunda başlattığı mücadele sadece Anadolu'nun değil bütün mazlum milletlerin aydınlık ışığıdır. O nedenle kurtuluş ve kuruluş mücadelemiz ve Cumhuriyet devrimimiz insanlığın ortak mirasıdır. Cumhuriyete bu bilinçle sahip çıkmaya devam edeceğiz, bayramımızı gençliğin coşkusuyla en güzel şekilde kutlayacağız" dedi.

Anıtkabir'in Tandoğan girişinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve gençlik kolları temsilcileriyle halkı selamlayan Taşdelen, Anıtkabir'de vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen Gençlerle Ata'ya Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement