Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası'nın Açılışını Kılıçdaroğlu Yapacak - Son Dakika
Güncel

Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası'nın Açılışını Kılıçdaroğlu Yapacak

Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası\'nın Açılışını Kılıçdaroğlu Yapacak

Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı törenle yarın saat 14.00'te açılacak.

16.05.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı törenle yarın saat 14.00'te açılacak. Açılışta Onur Akın da sevilen türküleriyle Başkentlilere seslenecek.

Çankaya Belediyesi, Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek törenle açılacak olan Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası ile 29 yıl aradan sonra kiracılıktan kurtularak, kendi binasına yerleşecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan satın alınan eski SSK İşhanı'nı kent merkezinde önemli bir hizmet noktasına dönüştürdüklerini dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "50 milyon TL'ye aldığımız binada bir yandan yenileme çalışmaları sürdürülürken öte yandan tüm borçlarını da ödedik. Borçsuz-dertsiz bir şekilde Emek Hizmet Binamızda "Ankara'nın kalbinde, halkımızın hizmetinde' olacağız" dedi.

Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası'nın kent merkezinin çöküntüleşmesine karşı önemli bir çözüm olacağını ifade eden Tanık, şunları ifade etti:

"Yeni hizmet binamızda görev yapacak 2 bin 500'ün üzerinde personelimiz ve Belediyeye yolu düşen vatandaşlarımızın Kızılay ve çevresine gerek ticari gerekse sosyal açıdan yeni bir soluk taşıyacaklarına inanıyorum. Kent merkezinin betonlaşan dokusuna bir karşı duruş olarak çevresini ağaçlandırıp adeta çiçek bahçesine çevirdiğimiz Emek Hizmet Binası, ticari ve sosyal gelişimin ötesinde içinde barındıracağı kent müzesi, sergi ve toplantı salonları, orta avlusunda hizmet verecek kafeteryasıyla kent merkezinde bambaşka bir kültürel mekan olarak da halkın hizmetinde olacak. Kızılay'a yolu düşen Başkentli hemşehrilerimizi belediyede işleri olmasa da sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelerimizi takip etmeye, avlumuzda boy veren çınarlarımızın altında bir bardak çay yudumlayıp soluklanmaya bekliyoruz."

Sanatçı Onur Akın'ın da sahne alacağı açılış, yarın saat 14.00'te gerçekleşecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası'nın Açılışını Kılıçdaroğlu Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement