Çankaya'da Büyükelçiler Buluşması - Son Dakika
Yerel

Çankaya'da Büyükelçiler Buluşması

Çankaya Belediyesi, Küresel-Kültürel İşbirliği Buluşması Resepsiyonu ile büyükelçiliklerle bir araya geldi.

02.03.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi, Küresel-Kültürel İşbirliği Buluşması Resepsiyonu ile büyükelçiliklerle bir araya geldi.

JW Marriot Hotel'de gerçekleştirilen resepsiyona CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Gümüş, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan Toker, CHP İstanbul Milletvekili Osman Taney Korutürk katıldı. Resepsiyonda ayrıca Yunanistan, Hırvatistan, Venezuela, Kenya, Moğalistan, Gine Cumhuriyeti, Bangladeş, Belarus, Küba, Avusturya, İspanya, Güney Afrika Cumhuriyetlerinden Büyükelçiler ve diplomatik temsilciler yer aldı.

Sınırlarında 113 büyükelçilik ve 200'ü aşkın diplomatik temsilciliğin bulunduğu Çankaya'nın uluslararası anlamda önemine dikkat çeken Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, göreve geldiği günden itibaren Çankaya Belediyesinin içe kapalı bir anlayışa sahip olmaması için adımlar attığını vurguladı. Çankaya Belediyesinin ayrımsız olarak her sakinine aynı derecede hizmet götürdüğünü ve aynı yakınlıkta olduğunu belirten Tanık, "Sakinlerimizi temel kentli haklarına sahip yurttaşlar olarak gördük" diye konuştu.

Dünyanın yaşadığı ekonomik ve sosyal buhrana dikkat çeken Tanık, buhranların kentlerin birbiriyle dayanışması sonucu atlatılabilecek bir olgu olduğunu vurguladı. Bu bağlamda Çankaya Belediyesinin "Yeni Toplumcu Belediyecilik" ilkesiyle yoluna devam ettiğini belirtti. Çankaya Belediyesinin bugüne kadar Büyükelçiliklerle sürdürdüğü çeşitli işbirliklerinin kendinden sonrada devam edeceğini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya'da Büyükelçiler Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement