Çankırı Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı - Son Dakika
Güncel

Çankırı Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı

Çankırı Belediyesi, final sınavları döneminde bin 400 üniversite öğrencisine sıcak çorba ikram etti.

14.01.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediyesi, final sınavları döneminde bin 400 üniversite öğrencisine sıcak çorba ikram etti.

Final haftasının başlaması ile yoğun bir çalışma temposuna giren üniversite öğrencilerine belediye tarafından sıcak çorba ikram edildi. Geçen hafta başlayan ve yedi gün boyunca devam eden ikramlarda günde 200 kişilik çorba yapıldı.Ailelerinden uzakta bulunan öğrencilerin sınav yoğunluğu içerisinde yanlarında olmaya çalışan belediye personeli, ilk iki gün sabah ve öğle, diğer beş gün ise sabahları üç farklı noktada dağıtım yaptı.

Öğrencilerin sınava gidip gelirken kullandıkları otobüs duraklarına yakın bölgelerde yapılan ikramda belediye çalışanları, bir hafta boyunca bin 400 öğrenciye çorba dağıttı. Çorba ikramı, final sınavlarının sona ermesiyle tamamlandı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan hizmetlerde önceliklerinin öğrenciler ve gençler olduğunun altını çizdi. Öğrenciler için belediye yönetimi olarak huzur ve güven ortamı oluşturduklarını anlatan Dinç, şöyle konuştu:

"Şehrimizde yaşayan, memleketlerinden okumak için uzaklara gelen öğrenci kardeşlerimizin her zaman yanında olduk. Bugün de öğrencilerimizin yoğun sınav dönemi içerisinde içlerini ısıtacak, onlara moral verecek bir uygulamayı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize Çankırı insanın sıcaklığını, samimiyetini ve sevgisini de katarak çorba ikramında bulunduk."

Sınav döneminde öğrencilerin yükünü hafifletmek istediklerini dile getiren Dinç, "Sınav zamanında onların yükünü hafifleterek kendilerine yardımcı olmaya çalıştık. Öğrencilerimize sınavlarında ve hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çankırı Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement