Çankırı'da 7 Ambulans Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Çankırı'da 7 Ambulans Hizmete Girdi

Çankırı'da 7 ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi.

10.02.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'da 7 ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi.

Vali Vahdettin Özcan, Karatekin Parkı'nda gerçekleştirilen ambulans dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, sağlık alanında yapılan yeni yatırımların kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Sağlık hizmetleri hakkında bilgi veren Özcan, Çankırı genelinde ambulans sayısının 32'ye çıktığını belirtti.

Ambulans alımında katkı sağlayan vekillere teşekkür eden Özcan, Türkiye'de sağlık alanındaki memnuniyetin yüzde 80'lere çıktığını dile getirerek, "Bunda siz sağlık çalışanlarının çok büyük katkısı var. Hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin anlından öpüyorum" dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nevzat Yetkin, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen ambulansların, Çankırı merkez ve ilçelerde görevlendirileceğini kaydederek, şunları söyledi:

"112 Acil Servis hizmetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla il genelinde Merkez, Şabanözü ve Atkaracalar ilçeleri olmak üzere 3 ayrı bölgede yedek ambulanslar bekletilmekte ve istasyonlarda kullanılan ambulanslarda meydana gelebilecek bir arıza veya kaza durumunda ya da istasyonda kullanılmakta olan araçların, periodik bakım onarımları sırasında takviye amacıyla kullanılmaktadırlar."

Konuşmaların ardından ambulansların anahtar teslimi yapıldı. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çankırı'da 7 Ambulans Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement