Çankırı'da Esentepe Kültür Merkezi İlk Meyvelerini Verdi - Son Dakika
Yerel

Çankırı'da Esentepe Kültür Merkezi İlk Meyvelerini Verdi

Çankırı\'da Esentepe Kültür Merkezi İlk Meyvelerini Verdi

Çankırı Belediyesi’nin sosyal alanları genişletmek ve kadınları hayatın her aşamasında aktif halde görme anlayışı ile birkaç ay önce Esentepe Mahallesi’nde hizmete açılan Çankırı Belediyesi Esentepe Kültür Merkezi, ilk meyvelerini verdi.

16.06.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediyesi'nin sosyal alanları genişletmek ve kadınları hayatın her aşamasında aktif halde görme anlayışı ile birkaç ay önce Esentepe Mahallesi'nde hizmete açılan Çankırı Belediyesi Esentepe Kültür Merkezi, ilk meyvelerini verdi.

Merkez bünyesinde farklı disiplinlerde eğitim alan 80 kursiyerin iğne oyası, tel kırma, kurdele nakışı ve ev tekstili alanlarında ortaya çıkardığı el emeği ürünler, Esentepe Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Esentepe Kültür Merkezi kursiyerlerinin bilgi ve becerilerini sergiledikleri sergiye, bölge halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Serginin açılışına katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç, merkezde yaptıkları hizmetin aynısını Esentepe'ye de götürdüklerini belirterek, "Esentepe Kültür Merkezimiz de diğer mekanlarımız gibi kısa zamanda cazibe merkezi haline gelecektir. Yakın zamanda açtığımız merkezimize daha şimdiden bu kadar kursiyer ve üyenin ilgi göstermesi bunun en büyük kanıtıdır. Hizmet anlayışımızın merkez ile sınırlı olmadığını bizler eğitim çalışmalarımızda da ortaya koyduk." dedi.

Esentepe Kültür Merkezinin Esentepe Mahallesi sakinleri için büyük fırsat olduğunu da belirten Başkan Dinç, Esentepe'de yaşayan hanımların Merkezden aldıkları eğitimlerle emekleri, bilgi ve donanımlarındaki farkları daha şimdiden ortaya koyarak buraya yapılan yatırımların boşa çıkmadığını gösterdiklerini de vurgulayarak "Siz, merkezdeki hizmetlere ulaşamazsanız, biz o hizmetleri hünerli hanımların ayaklarına kadar getiririz." ifadelerine yer verdi.

Kursiyerlerin sertifika törenine katılan Milletvekili Hüseyin Filiz ise hem kursiyerleri tebrik etti hem de Çankırı'yı daha büyük hizmetlerle buluşturacaklarını belirtti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı'da Esentepe Kültür Merkezi İlk Meyvelerini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement