Çankırı'da Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Çankırı'da Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Çankırı\'da Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, "Ülkemizin menfaati her şeyden önemlidir.

09.04.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, "Ülkemizin menfaati her şeyden önemlidir. Biz bu bilinçle sendikacılık yapıyoruz" dedi.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Çankırı İl Özel İdaresi'ndeki 77 çalışanı kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.

Protokol sözleşmesi için Çankırı İl Özel İdaresi toplantı salonunda bir imza töreni düzenlendi.

Törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bem-Bir-Sen Çankırı Şube Başkanı Ömer Altundaş, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve sendika temsilcileri ile kurum amirleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, sendika olarak çalışanlar için önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, "Borçlarınız önemli, alacağınız para önemli. Her şey önemli. Ama hiç kimse şunu unutmasın ki, bizim ülkemizin menfaati her şeyin üzerindedir. Biz bu anlayışla ve bu düşünceyle sendikacılık yapıyoruz. Biz bu bilinç ve bu şuurla sendikacılık yapıyoruz" dedi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da, Özel İdare imkanlarını hizmetin kalitesini artırmak için kullandıklarını belirterek, çalışanlara ödenen ücretlerin hizmetlerin kalitesini artırdığını söyledi.

Çalışanların bugüne kadar gösterdikleri performansın çok daha iyisini bundan sonra göstereceklerine inandıklarını ifade eden Vali Özcan, protokol hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Bem-Bir-Sen Çankırı Şube Başkanı Ömer Altundaş ise sözleşmenin 77 çalışanı kapsadığını ve çalışanlara 275'er lira ödeme yapılacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Özcan ve Turbay, Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı'da Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement