Çankırı'daki Türkiye Gazetesi Çeşmesi Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Çankırı'daki Türkiye Gazetesi Çeşmesi Yenilendi

Çankırı\'daki Türkiye Gazetesi Çeşmesi Yenilendi

Çankırı'nın en işlek alanlarından olan Karatekin Parkı'na yıllar önce Türkiye Gazetesi tarafından inşa edilen "Türkiye Gazetesi Çeşmesi" yenilendi.

25.10.2013 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'nın en işlek alanlarından olan Karatekin Parkı'na yıllar önce Türkiye Gazetesi tarafından inşa edilen "Türkiye Gazetesi Çeşmesi" yenilendi.

İhlas Holding Bölge Müdürü Mustafa Beydilli, Türkiye Gazetesinin sahibi Merhum Enver Ören'in "İnsanlar su içip bize dua etsinler" diyerek ülkenin değişik noktalarına yüzlerce çeşme yaptırdığını ve çeşmelerin tüm masraflarının İhlas Holding tarafından karşılandığını söyledi.

Çankırı'nın en işlek alanlarından olan Karatekin Parkı'na yıllar önce Türkiye Gazetesi tarafından modern bir çeşme inşa edildiğini ifade eden Beydilli, geçtiğimiz yıllarda Çankırı Belediyesi'nin park ve çevre düzenlemeleri sırasında yerinden sökülen çeşmenin yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de çeşmenin daha estetik ve daha modern bir hale getirildiğini ifade ederek, "Geçtiğimiz yıllarda çalışmalarımız nedeniyle çeşmeyi yerinden kaldırmıştık. Şimdi ise çeşmeyi daha görkemli bir yere, daha modern bir şekilde koyduk. Merhum Enver Abi'nin hayratını sonsuza kadar yaşatmak istiyoruz." diye konuştu.

Türkiye Gazetesi'nin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Dinç, gazeteyi gençlik yıllarından beri aralıksız olarak takip ettiği kaydetti.

Vatandaşlar ise çeşmeden her su içtiklerinde Merhum Enver Ören'i hayırla yad ettiklerini ifade ettiler. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı'daki Türkiye Gazetesi Çeşmesi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement