Çankırı - Köpeğe Çarpan Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 5 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Çankırı - Köpeğe Çarpan Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 5 Yaralı

Çankırı - Köpeğe Çarpan Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 5 Yaralı

Köpeğe çarpan otomobil tarlaya yuvarlandı: 5 yaralı Çankırı'nın Orta ilçesinde gittikleri bir yakınlarının taziye ziyaretinden dönen Mustafa Açık'ın kullandığı otomobil, aniden önüne çıkan bir köpeğe çarptı.

26.02.2016 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köpeğe çarpan otomobil tarlaya yuvarlandı: 5 yaralı

Çankırı'nın Orta ilçesinde gittikleri bir yakınlarının taziye ziyaretinden dönen Mustafa Açık'ın kullandığı otomobil, aniden önüne çıkan bir köpeğe çarptı. İçinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, yol kenarındaki tarlaya takla atarak durabildi. Kazada, otomobilde bulunan 5 kişi yaralamndı.

Kaza, Şabanözü-Çubuk karayolu Onurlu 5 Sokağı'nın kesiştiği noktada akşam saatlerinde meydana geldi. Orta'ya cenaze sonrası bir yakınlarının taziye ziyaretine giden Mustafa Açık, dönüş yolunda önüne çıkan köpeğe çarptıktan sonra aracının kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan otomobil, takla atıp tarlaya yuvarlandı. Kazada, 28 yaşındaki Mustafa, Fatma ve Tuğba Açık, Mehmet Yılmaz ile Şengül Kaplan yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen çevredekilerin yardımıyla araçlardan çıkarılarak ambulanslarla önce Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi'ne, ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyel polis ekiplerince karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Hurdaya dönen araç vinç yardımıyla tarladan kaldırılırken, telef olan köpek ise belediye ekiplerince alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çankırı - Köpeğe Çarpan Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement