Çankırı Valiliğine Atanan Köse: "Birinci Önceliğimiz Devletin ve Milletin Varlığı ile Bütünlüğünün... - Son Dakika
Güncel

Çankırı Valiliğine Atanan Köse: "Birinci Önceliğimiz Devletin ve Milletin Varlığı ile Bütünlüğünün...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Valiler Kararnamesi Vali Mesut Köse'nin karşılanması Vali Köse'nin açıklaması Valiler Kararnamesi Çankırı Valiliğine atanan Köse: "Birinci önceliğimiz devletin ve milletin varlığı ile bütünlüğünün korunması olacak" Valiler Kararnamesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğinden Çankırı Valiliğine atanan Mesut Köse, görevine başladı.

08.06.2016 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Valiler Kararnamesi

Vali Mesut Köse'nin karşılanması

Vali Köse'nin açıklaması Valiler Kararnamesi

Çankırı Valiliğine atanan Köse:

"Birinci önceliğimiz devletin ve milletin varlığı ile bütünlüğünün korunması olacak"

Valiler Kararnamesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğinden Çankırı Valiliğine atanan Mesut Köse, görevine başladı.

Köse'yi Çankırı Hükümet Konağı önünde Vali Yardımcısı Nedim Özırmak karşıladı. Köse, kendisini karşılayan grupta yer alan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, kaymakamlar, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve valilik çalışanları ile tanıştı.

Ardından makama geçen Köse, gazetecilere yaptığı açıklamada, iletişime önem verdiğini söyledi.

Şeffaf bir yönetim içerisinde olacaklarını ifade eden Köse, "Bütün çalışmalarımız şeffaf olacak. Sorup da bilgi alamadığınız hiçbir konu olmayacak. Bize sorun, biz size bilgi verelim, sonra istediğiniz yorumu yine yapabilirsiniz. Daha önce yönettiğim kuruluşun yıllık 10 katrilyon lira bütçesi vardı. 7,5 sene çok sakin, güzel bir çalışma dönemimiz oldu. O zaman da gazeteciler olsun, siyasetçiler olsun, merak ettikleri soruları soruyorlardı, biz de gerekli cevabı veriyorduk." dedi.

Eski Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Köse, hedeflerini belirleyebilmeleri için en kısa sürede kenti tanımaya çalışacaklarını anlattı.

Terörle mücadele konusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getiren Köse, "Yapacağımız işler, devlet ve hükümetin plan ve programları doğrultusunda olacak. Birinci önceliğimiz devletin ve milletin varlığı ile bütünlüğünün korunması olacak. En fazla hassasiyet göstereceğimiz konulardan biri bu. Terörle mücadele faaliyetlerine ilimiz ölçeğinde destek vereceğiz. Muhtemel olaylara engel olmak öncelikli uğraş alanımız olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Köse, Çankırı'da uyumlu bir çalışma ortamı oluşturacaklarına inandığını belirterek, "Eğitim ve sağlık alanında gerekli çalışmalar yapacağız. Diğer kurum ve kuruluşlarla da iyi bir ilişki içinde olacağız. Uyumlu, ahenkli, planlı ve ölçülebilir çalışma içerisinde olup tüm kurum ve kuruluşların yapacağı çalışmaları destekleyeceğiz." diye konuştu.

Çankırı Valiliğine Atanan Köse: "Birinci Önceliğimiz Devletin ve Milletin Varlığı ile Bütünlüğünün...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çankırı Valiliğine Atanan Köse: 'Birinci Önceliğimiz Devletin ve Milletin Varlığı ile Bütünlüğünün... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement