Canlı Bomba Durgun, Komisyonculukla Piyasayı Dolandırmış - Son Dakika
Güncel

Canlı Bomba Durgun, Komisyonculukla Piyasayı Dolandırmış

Canlı Bomba Durgun, Komisyonculukla Piyasayı Dolandırmış

Gaziantep'te kendini patlatan İbrahim Durgun'un kredi kartı komisyonculuğu yapıp piyasadan 1 milyon 100 bin TL topladıktan sonra ortadan kaybolmuş.

17.11.2015 09:22  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te polis baskını sırasında kendini patlatan İbrahim Halil Durgun'un kentte kredi kartı komisyonculuğu yaptığı, bu yolla piyasadan 1 milyon 100 bin TL topladıktan sonra ortadan kaybolduğu iddia edildi.

AİLESİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Ankara'da 102 vatandaşın yaşamını yitirdiği, yüzlerce vatandaşın da yaralandığı canlı bomba saldırısını gerçekleştiren IŞİD militanlarını Gaziantep'ten Ankara'ya getiren aracı kullandığı belirlenen ve polisin evine yaptığı baskın sırasında üzerindeki bombaları patlatan İbrahim Halil Durgun'un Çağlayan Mahallesi'nde oturan ailesi sessizliğe büründü.

"BİZİ RAHAT BIRAKIN"

Patlamada 4 polisin yaralanmasına neden olan ve evin banyosuna sığınmış iki kadın ve 3 çocukla birlikte oturduğu belirlenen Durgun'un ailesi kapılarını çalan gazetecilere tepki gösterdi.

Aile gazetecilerin soruları üzerine "Bizi rahat bırakın zaten acılıyız. Bizim acımız bize yeter. Hiçbir şey konuşmak istemiyoruz. Şu anda ateş üstünde oturuyoruz" tepkisi gösterdi.

İKİNCİ EVLİLİKTEN SONRA ORTADAN KAYBOLDU

Ailenin uzun yıllardır komşusu olan mahalle sakinleri ise Durgun'un 2 yıl önce adını bilmedikleri siyah çarşaf giyen bir kadın ile ikinci evliliğini yaptıktan sonra ortadan kaybolduğunu, zaman zaman lüks bir otomobille mahalleye gelip annesi ve kardeşlerinin sokak içerisindeki evlerine uzaktan bakıp gittiğini anlattılar.

EĞİTİM ALMIŞ

İbrahim Halil Durgun'un, Gaziantep'te yaşadığı süre içerisinde kredi kartı komisyonculuğu yaptığı, bu yolla piyasadan 1 milyon 100 bin TL para topladıktan sonra 2 yıl önce ortadan kaybolduğu da iddia edildi. Durgun'un ikinci eşi ile evlendikten sonra Suriye'ye gittiği ve eğitim aldığı da öne sürüldü.

Öte yandan Ankara Garı önünde meydana gelen canlı bomba eylemlerinin planlayıcısı olduğu iddia edilen İbrahim Halil Durgun'un Gaziantep'teki ailesinin evine polisin birkaç kez baskın yapmasına rağmen izine ulaşamadığı öğrenildi. (Kaynak: Habertürk)

Son Dakika Güncel Canlı Bomba Durgun, Komisyonculukla Piyasayı Dolandırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bir dost: Yoldan çıkartanların allah belasını versin öyle bir insan degildi 0 0 Yanıtla
  • FBli : çok hoş bir bayan 0 0 Yanıtla
  • DÇK (Dünyayi Çiftçilik Kurtaracak): Böyleleri sabahtan akşama kadar tarlalarda, bahçelerde, çalıştırılmalı,her akşam ahlak,kültür,bilim,atronomi,sosyal bilgiler,tarih,coğrafya,mathematik gibi dersler verilmeli ki,hayat felsefesini anlasınlar.Insanin nefsi müdafaasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı,yiyecek ve içecek olarak bol bol patates,kurufasulye+kurusoğan,nohut ,bulgur,kuyu suyu,şerbet,ayran verilmeli ki,akıl başlarina gelsin. 0 0 Yanıtla
  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement