Canlı Bomba Eylemcileriyle Bağlantılı 1 Deaş Militanı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Canlı Bomba Eylemcileriyle Bağlantılı 1 Deaş Militanı Yakalandı

Gaziantep’te yapılan operasyonda canlı bomba eylemcileriyle bağlantılı olduğu ileri sürülen bir DEAŞ militanı dahil toplam 7 DAEŞ’li yakalandı.

21.01.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te yapılan operasyonda canlı bomba eylemcileriyle bağlantılı olduğu ileri sürülen bir DEAŞ militanı dahil toplam 7 DAEŞ'li yakalandı.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü DEAŞ'ın ülkemize yönelik faaliyetleri ve olası terör eylemlerinin önlenmesi, terör örgütüne militan teminine yardımcı olan faaliyetlerinin engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışma ve operasyonlarda toplam 7 DAEŞ militanını yakalandığı belirtildi. Yakalananlardan birinin canlı bomba eylemcileri ile birlikte hareket eden ve bu örgüt mensupları ile fotoğrafları bulunan bir kişi olduğu belirtildi. Kentte eylem ve eylem öncesinde keşif hazırlığında bulunan bir DAEŞ militanının da aynı operasyonlarda yakalandığı duyurulurken, 1 kişinin de DAEŞ'e üye olmak suçundan gözaltına alındığı bildirildi. Sorgularının ardından adli makamlara çıkarılan 3 şahıstan 2' si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir kişi de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan, illegal yollardan Suriye'deki çatışma bölgesine geçmek isteyen yabancı uyruklu 4 kişi yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Canlı Bomba Eylemcileriyle Bağlantılı 1 Deaş Militanı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement