Canlı Bomba' Saldırısını Planlayan Teröristin Amcasına Ait İşyeri Boşaltıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Canlı Bomba' Saldırısını Planlayan Teröristin Amcasına Ait İşyeri Boşaltıldı (2)

Canlı Bomba\' Saldırısını Planlayan Teröristin Amcasına Ait İşyeri Boşaltıldı (2)

Keşan'da TANSİYON DÜŞTÜAnkara Kızılay'daki canlı bombalı terör saldırısının planlayıcı olarak aranan terörist Vahit Ayçil'in amcası Ali Ayçil'in Edirne'nin Keşan ilçesindeki işyerinin dün kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğramasından sonra ilçede tansiyon düştü.

25.03.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan'da TANSİYON DÜŞTÜ

Ankara Kızılay'daki canlı bombalı terör saldırısının planlayıcı olarak aranan terörist Vahit Ayçil'in amcası Ali Ayçil'in Edirne'nin Keşan ilçesindeki işyerinin dün kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğramasından sonra ilçede tansiyon düştü.

Keşan'da dün, Kızılay canlı bomba eyleminin planlayıcı Vahit Ayçil'in amcasının saldırıya uğramasının ardından işyerindeki eşyalar aile tarafından polis denetiminde boşaltıldı. Ayçil ailesi, ardından memleketleri Şanlıurfa'ya taşındı. Keşan'da dünden itibaren başlayan gerginlik, polis ekiplerinin sıkı denetimleri sonucu düşürüldü. Amca Ayçil'e ait olan ve boşaltılan tatlıcı ile pidecinin önünde polisin aldığı güvenlik önlemleri sürüyor.

Vatandaşlar saldırılar sonrası tedirginlik yaşarken, emniyet yetkilileri halkı provokasyonlara gelmemeleri ve sağduyulu olmaları konusunda uyardı. Öte yandan kent genelinde birçok ev ve işyerine Türk bayrakları asıldı.

SALDIRILARIN BAĞLANTISI YOK

Terörist Vahit Ayçil'in amcası tatlıcı Ali Ayçil'e ve işyerine saldırının ardından akşam Iğdırlı A.S.'ye ait pide salonuna düzenlenen silahlı saldırıların birbiriyle bağlantılı olmadığı bildirildi. Ali Ayçil'e saldıran şüphelilerin kimlik tespitlerinin yapılıp yakalanması için çalışma sürdürürken, akşam pideciye pompalı tüfekle ateş açan 2 şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERMİŞ

Pompalı tüfekle saldırıya uğrayan işyeri işletmecisi Iğdır nüfusuna kayıtlı A.S. ise saldırıdan bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Öncelikle vatanımı seven biri olarak bu açıklamayı yapmak bana utanç veriyor. Bir kaç gündür hakkımızda karalama kampanyası oluşturulmuş olduğunu görmekteyim. Biz burada sadece ve sadece ekmeğimizin peşindeyiz ne bir partinin ne de bir oluşumun asla hiç bir zaman içinde yanında yakınında olmadık olmayacağız da Dini dili ırkı ne olursa olsun vatana ihanet içinde olan her kim varsa Allah kahretsin perişan etsin. Ne bu dünyada nede öteki dünyada iki yakasını bir araya getirmesin. Bize bu iftiraları da atanı sebep olanı Allah'a havale ediyorum. Beni bilen biliyor bilmeyenlerde lütfen iftiralara inanmadan önce beni bir soruştursun ona göre karar versin. Saygılarımla" diye yazdığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Canlı Bomba' Saldırısını Planlayan Teröristin Amcasına Ait İşyeri Boşaltıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement