Son dakika Antalyaspor haberleri, Antalyaspor son dakika, son dakika Antalyaspor

Son Dakika Antalyaspor Haberleri

  • TFF, Süper Lig'in 30. haftasında VAR kayıtlarını açıkladı
    20:51 TFF, Süper Lig'in 30. haftasında VAR kayıtlarını açıkladı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 30. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı. Alanyaspor - Kayserispor maçında gol iptal edilirken, Beşiktaş - Antalyaspor maçında ise penaltı kararları verildi. Adana Demirspor - Sivasspor maçında ise Sivasspor lehine faul kararı verildi.

  • Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile puan kaybetmiyor
    11:10 Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile puan kaybetmiyor

    Trabzonspor deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, oyuna sonradan girdiği maçlarda altıncı golünü atarken, sarı-lacivertli takım Belçikalı futbolcunun bu sezon fileleri havalandırdığı mücadelelerde puan kaybı yaşamadı.

  • Antalya'da şehit ve gazi aileleri özel klip hazırladı
    17 Mar Antalya'da şehit ve gazi aileleri özel klip hazırladı

    Antalya'da şehit ve gazi aileleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla özel klip hazırladı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesince Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımlanan, hava ve su altı gösterilerine de yer verilen klip için tek tip kıyafet giyen şehit ve gazi aileleri, Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi.

  • Trendyol Süper Lig'de 30. hafta maçları sona erdi
    17 Mar Trendyol Süper Lig'de 30. hafta maçları sona erdi

    Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçta 3-2 mağlup oldu. Galatasaray ise Kasımpaşa'yı 4-3 yenerek liderliğini sürdürdü. Ligdeki diğer maçların sonuçları ve puan durumu da açıklandı.

  • Fenerbahçe, Trabzonspor'u mağlup ederek yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı
    17 Mar Fenerbahçe, Trabzonspor'u mağlup ederek yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

    Trendyol Süper Lig'de konuk olduğu Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, ligdeki yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler, gol düellosuna sahne olan maçta Fred'in 2 ve Michy Batshuayi'nin de tek golüyle 3-2 kazanarak puanını 79'a çıkardı. Fenerbahçe, son 19 maçta sadece beraberlikler yaşayarak Trabzonspor'u da mağlup etti.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 24. hafta sona erdi
    17 Mar Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 24. hafta sona erdi

    Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 24. hafta maçları tamamlandı. Amed Sportif Faaliyetler-Trabzonspor maçında Amed Sportif Faaliyetler 3-1 galip geldi. Fatih Vatanspor-Hakkarigücü maçında Hakkarigücü 4-2'lik skorla galip ayrıldı. Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-Bitexen 1207 Antalyaspor maçı 2-2 berabere sonuçlandı. Beşiktaş JK United Payment-Ataşehir Belediyespor maçında Beşiktaş 3-0'lık skorla galip geldi. Galatasaray Petrol Ofisi-Bitexen Adana İdmanyurduspor maçında Galatasaray Petrol Ofisi 7-0'lık skorla galip geldi. Beylerbeyi-Fenerbahçe Petrol Ofisi maçında Beylerbeyi 4-3'lük skorla galip geldi. Wulfz Fatih Karagümrük-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET maçında Wulfz Fatih Karagümrük 3-1 galip geldi. ALG Spor-Karadeniz Ereğli Belediyespor maçında Karadeniz Ereğli Belediyespor 1-0 galip geldi.

  • Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig'deki yenilmezliğini 18 maça çıkardı
    17 Mar Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig'deki yenilmezliğini 18 maça çıkardı

    Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig'deki yenilmezliğini 18 maça çıkarırken, son 11 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

  • Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk 11'de değişiklik yapmadı
    17 Mar Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk 11'de değişiklik yapmadı

    Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçında geçen hafta oynanan Çaykur Rizespor maçına göre ilk 11'inde değişiklik yapmadı. Berkan Kutlu ise yine stoperde görev aldı. Galatasaraylı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı.

  • Kayserispor, Burak Yılmaz ile çıktığı 8 maçta 2 galibiyet aldı
    17 Mar Kayserispor, Burak Yılmaz ile çıktığı 8 maçta 2 galibiyet aldı

    Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor, Teknik Direktörü Burak Yılmaz ile çıktığı 8 maçta 2 kez kazanırken 2 kez de mağlup oldu. Yılmaz yönetimindeki takım, deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 yenilerek ikinci kez mağlup oldu.

  • Fernando Santos: 'İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor'
    16 Mar Fernando Santos: 'İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor'

    Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, istifa etme gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Santos, takımın reaksiyonunun iyi olduğunu belirtirken, sonuçlara bakarak her şeyin olabileceğini ifade etti. Ayrıca, oyuncularına güvendiğini ve hedeflerine ulaşacaklarına inandığını dile getirdi.

  • Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos İstifa Etme Düşüncesinde Değil
    16 Mar Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos İstifa Etme Düşüncesinde Değil

    Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, istifa etme gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Santos, maçın detaylarını ve takımın performansını değerlendirdi. Ayrıca, oyuncularına güvendiğini ve hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirtti. Yenilgilerin kendisini ve taraftarı mutsuz ettiğini ifade eden Santos, Beşiktaş'ın bu zorlu süreci birlikte atlatacaklarını vurguladı.

  • Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'a mağlup oldu
    16 Mar Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'a mağlup oldu

    Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'a 2-1 yenilerek üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Rashica'nın penaltı golü geçersiz sayıldı. Fernando Santos'un görev yaptığı sürede Beşiktaş 5. yenilgisini yaşadı. Siyah-beyazlı takım, 2 hafta sonra gol atarken iç sahada 7 maçtır Antalya'yı yenemiyor.

  • Süper Lig'de görülmemiş olay! Beşiktaş'ın penaltısı neden iptal oldu?
    16 Mar Süper Lig'de görülmemiş olay! Beşiktaş'ın penaltısı neden iptal oldu?

    Beşiktaş'ın sahasında Antalyaspor ile oynadığı maçta inanılmaz anlar yaşandı. Mücadelenin uzatma dakikalarında penaltı ile skoru 2-2 yapan Beşiktaş'ın golü geçerlilik kazanmadı. Hakem Burak Pakkan, penaltıda Rashica'nın topa iki kez dokunduğunu işaret ederek penaltıyı iptal etti. Antalyaspor maçı 2-1 kazandı.

  • Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu
    16 Mar Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Bitexen Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçta Beşiktaş'ın golünü Muçi atarken, Antalyaspor'un gollerini Bünyamin Balcı ve Buksa kaydetti. Beşiktaş, son dakikalarda penaltı kazandı ancak gol geçerli sayılmadı. Bitexen Antalyaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

  • Fernando Santos'un Beşiktaş'taki iç saha performansı
    16 Mar Fernando Santos'un Beşiktaş'taki iç saha performansı

    Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos, Süper Lig'de iç sahada oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Tüpraş Stadyumu'nda 9 puan kazanan Portekizli teknik direktör, son 2 maçta yenilgi aldı. Beşiktaş, Antalyaspor karşısında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle üst üste 3. kez mağlup oldu ve taraftarı önünde de 2 maç üst üste kaybetti. Fernando Santos'un takımı, Tüpraş Stadyumu'nda toplamda 7 puan kaybetti.

  • Coventry ve Manchester City, İngiltere Emirates FA Cup'ta yarı finale yükseldi
    16 Mar Coventry ve Manchester City, İngiltere Emirates FA Cup'ta yarı finale yükseldi

    İngiltere Emirates FA Cup'ta çeyrek finalin ilk 2 maçında Coventry ve Manchester City, yarı finale çıkmayı başardı. Coventry, Wolverhampton'u 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Manchester City ise Newcastle United'ı 2-0 yenerek yarı final biletini kaptı.

  • Ernest Muçi, Antalyaspor karşısında attığı gol ile Süper Lig'deki gol sayısını 2'ye çıkardı
    16 Mar Ernest Muçi, Antalyaspor karşısında attığı gol ile Süper Lig'deki gol sayısını 2'ye çıkardı

    Beşiktaş'ın Arnavut futbolcusu Ernest Muçi, Antalyaspor karşısında attığı gol ile Süper Lig'deki gol sayısını 2'ye çıkardı. Muçi, Beşiktaş formasıyla 6 maça çıkarken, toplamda 508 dakika sahada kaldı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, ilk golünü İstanbulspor maçında atmıştı.

  • Beşiktaş, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu
    16 Mar Beşiktaş, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'a 2-1 yenildi. Maçta Ernest Muçi'nin golüne rağmen Beşiktaş galibiyet elde edemedi. Antalyaspor'un gollerini Bünyamin Balcı ve Adam Buksa attı.

  • Beşiktaş, Antalyaspor'a mağlup olarak üst üste 3. mağlubiyetini aldı
    16 Mar Beşiktaş, Antalyaspor'a mağlup olarak üst üste 3. mağlubiyetini aldı

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Antalyaspor'a 2-1 kaybeden Beşiktaş, bu sezon ligde ilk kez 3 maç üst üste mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, en son 2021-2022 sezonunun 11, 12, 13 ve 14. haftalarında böyle kötü bir seri yaşamıştı.

  • Kara Kartal'a sahasında soğuk duş! Beşiktaş, Antalyaspor'a 2-1 yenildi
    16 Mar Kara Kartal'a sahasında soğuk duş! Beşiktaş, Antalyaspor'a 2-1 yenildi

    Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında konuk ettiği Antalyaspor'a 2-1 yenildi. Mücadelenin son anlarında Beşiktaş penaltı kazandı. Topun başına geçen Rashica topa vururken dengesini kaybedip 2 kere dokunduğu için ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

  • Beşiktaş-Bitexen Antalyaspor Maçının İlk Yarısı 2-0 Sonuçlandı
    16 Mar Beşiktaş-Bitexen Antalyaspor Maçının İlk Yarısı 2-0 Sonuçlandı

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Beşiktaş-Bitexen Antalyaspor maçının ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde tamamladı. Antalyaspor'un gollerini Bünyamin Balcı ve Buksa attı.

  • Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 0 Antalyaspor: 1 (Maç devam ediyor)
    16 Mar Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 0 Antalyaspor: 1 (Maç devam ediyor)

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bünyamin Balcı ve Adam Buksa'nın attığı gollerle Antalyaspor öne geçti.

  • Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor maçına 5 değişiklikle çıktı
    16 Mar Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor maçına 5 değişiklikle çıktı

    Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'u konuk ettiği maça son maçına göre 5 değişiklikle sahaya çıktı. Teknik direktör Fernando Santos, oyuncuların performansını değerlendirerek kadroda değişiklikler yaptı. Ayrıca, Beşiktaşlı futbolcular epilepsi hastalarına destek olmak amacıyla mor gözlüklerle sahaya çıktı.

  • Beşiktaş, Antalyaspor karşısına 4 değişiklikle çıktı
    16 Mar Beşiktaş, Antalyaspor karşısına 4 değişiklikle çıktı

    Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor maçında son oynadıkları Gaziantep FK müsabakasının 11'ine göre kadroda 4 değişiklik yaptı. Jonas Svensson, Joa Worrall, Emrecan Terzi ve Daniel Amartey'e görev veren Santos, Onur Bulut, Necip Uysal, Arthur Masuaku ve Al-Musrati'nin yerine bu oyuncuları sahaya sürdü.

  • Kıran kırana maçı Antalyaspor kazandı
    16 Mar Kıran kırana maçı Antalyaspor kazandı

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Kıran kırana geçen mücadeleyi 2-1 Antalyaspor kazandı.

  • Kasımpaşa ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek
    16 Mar Kasımpaşa ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, liderlik koltuğunda bulunduğu maçta Kasımpaşa ile karşılaşacak. Galatasaray, son 17 lig maçını kaybetmezken, ligin en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor. Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek.

  • Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de Karşı Karşıya
    16 Mar Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de Karşı Karşıya

    Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın oynayacakları maçla 135. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın geçmiş performansları ve istatistikler de maçı heyecanlı kılıyor.

  • Beşiktaş, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    15 Mar Beşiktaş, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Beşiktaş Futbol Takımı, Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman sonrası takım kampa girdi. Salih Uçan, Tayfur Bingöl ve Al Musrati ise maçta forma giyemeyecek.

  • Beşiktaş, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    15 Mar Beşiktaş, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Sakatlığı bulunan Al Musrati maç kadrosunda yer almayacak. Antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıyla geçti.

  • Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'u ağırlıyor
    15 Mar Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'u ağırlıyor

    Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında Bitexen Antalyaspor'u Tüpraş Stadı'nda konuk edecek. Siyah-beyazlı takım, son maçlardaki başarısız sonuçlarla üçüncülük yarışında geriye düştü. Cezalı ve sakat oyuncuların eksikliğiyle mücadele edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, eski takımına karşı çıkacak.

  • Beşiktaş, Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşılaşacak
    15 Mar Beşiktaş, Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşılaşacak

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 4. sırada yer alırken, Antalyaspor ise 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 8. sırada bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Antalyaspor 3-2 kazanmıştı. Beşiktaş'ta 8 oyuncu eksik olacak.

  • Futbolda Trendyol Süper Lig'de 30, Trendyol 1. Lig'de 27, TFF 2. Lig'de ise 31. hafta maçları oynanacak
    15 Mar Futbolda Trendyol Süper Lig'de 30, Trendyol 1. Lig'de 27, TFF 2. Lig'de ise 31. hafta maçları oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde haftanın programı belirlendi. Maçlar, farklı tarihlerde ve farklı sahalarda gerçekleşecek.

  • PFDK kararları açıklandı
    14 Mar PFDK kararları açıklandı

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrası kulüplere verilen cezaları açıkladı.

  • Beşiktaş, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    14 Mar Beşiktaş, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Fernando Santos'un yönetiminde gerçekleşen antrenman kondisyon ve taktik çalışmalarını içeriyordu. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

  • Süper Lig'in 30. haftasında görev alacak hakemler belli oldu
    14 Mar Süper Lig'in 30. haftasında görev alacak hakemler belli oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler belirlendi. Yarın oynanacak maçlarda Oğuzhan Çakır, Bahattin Şimşek, Emre Kargın, Cihan Aydın, Burak Pakkan ve Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Pazar günü ise Abdulkadir Bitigen, Atilla Karaoğlan, Burak Şeker ve Halil Umut Meler maçları yönetecek.

  • Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Hakemi Belli Oldu
    14 Mar Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Hakemi Belli Oldu

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Trabzonspor'un, Fenerbahçe'yi konuk edeceği karşılaşmada FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

  • Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu
    14 Mar Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu

    Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını Halil Umut Meler yönetecek.

  • Trendyol Süper Lig'de 30. Hafta Maçları Belli Oldu
    14 Mar Trendyol Süper Lig'de 30. Hafta Maçları Belli Oldu

    Trendyol Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlıyor. Yarın oynanacak olan Pendikspor - İstanbulspor ve Fatih Karagümrük - Konyaspor maçlarıyla başlayacak olan haftada lider Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Antalyaspor'u ağırlayacak. Haftanın kapanış maçında ise Trabzonspor ile Fenerbahçe, Trabzon'da karşı karşıya gelecek.

  • Trendyol Süper Lig'de heyecan, 30. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek
    14 Mar Trendyol Süper Lig'de heyecan, 30. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek

    Trendyol Süper Lig'de heyecan, 30. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek. Ligde yarın Siltaş Yapı Pendikspor, İstanbulspor'la karşı karşıya gelecek. Pendik Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 20.30'da başlayacak. Yarın oynanacak diğer karşılaşmada ise saat 20.30'da VavaCars Fatih Karagümrük, TÜMOSAN Konyaspor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak. Haftanın öne çıkan mücadelesinde 17 Mart Pazar günü Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk edecek.

  • Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı
    13 Mar Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı

    Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, isinma hareketleri, pas çalışması ve taktiksel çift kale maç yapıldı. Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • Ali Koç: 'Galatasaray Türk futbolu için büyük bir beka sorunudur'
    13 Mar Ali Koç: "Galatasaray Türk futbolu için büyük bir beka sorunudur"

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif müsabakaların yanı sıra saha dışı etkenlerle mücadele ettiklerini belirterek, "Galatasaray Kulübü'nde kazanmak için her şeyin mubah olduğu kültür haline gelmiştir.

  • Ali Koç'tan Okan Buruk'a yaylım ateşi: Sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim?
    13 Mar Ali Koç'tan Okan Buruk'a yaylım ateşi: Sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim?

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında yabancı hakem polemiği üzerinden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a da yüklendi. Buruk'un hakem arkadaşının olduğunu dile getiren Koç, ''Okan Buruk'a sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim, bilenler bilir. Yabancı hakem istemezler, Avrupa'da yabancı hakemlerin nasıl maç yönettiğini görüyorlar. Kendilerini, Avrupa'da yere atıyorlar ama onlar ''Kalk'' diyor. Tabii istemezler'' dedi.

  • Ali Koç, Galatasaray'ın medyada algı oluşturduğunu söyledi
    13 Mar Ali Koç, Galatasaray'ın medyada algı oluşturduğunu söyledi

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, basın toplantısında Galatasaray'ın medyada algı oluşturduğunu ve ayrıcalık istediğini belirtti. Koç, hakemlerin Fenerbahçe ve Galatasaray arasında çifte standardı olduğunu ve Süper Kupa maçıyla ilgili suçlamaları reddetti.

  • Ali Koç'tan Galatasaray'a sert sözler: Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz
    13 Mar Ali Koç'tan Galatasaray'a sert sözler: Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz

    Ali Koç: ''TFF ve kurulları, Galatasaray için ne anlam ifade ediyor?

  • TFF, Süper Lig ve 1. Lig kulüplerini disipline sevk etti
    12 Mar TFF, Süper Lig ve 1. Lig kulüplerini disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den iki başkan ve dokuz kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyaspor, Kasımpaşa, Adana Demirspor, Hatayspor, Pendikspor ve Gaziantep FK farklı gerekçelerle disipline verildi. Ayrıca Trendyol 1. Lig'den Adanaspor, Sakaryaspor, Eyüpspor, Kocaelispor kulüpleriyle Kocaelispor yöneticisi Selçuk Kösemen, futbolcular David Skhirtladze ve Oğuz Ceylan, Teksüt Bandırmaspor Antrenörü Burhan Alıcı, Tuzlaspor yöneticisi Selahattin Çevik de disipline sevk edildi.

  • TFF, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil 9 kulübü PFDK'ya sevk etti
    12 Mar TFF, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil 9 kulübü PFDK'ya sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan maçlar sonrası aralarında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da olduğu 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Gaziantep FK 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor, Hatayspor da 'saha olayları' nedeniyle disipline gönderildi. Galatasaray ve Kulüp Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları nedeniyle ayrı ayrı PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca, Kayserisporlu futbolcu Arif Kocaman ve Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez de disipline gönderildi. Fenerbahçe ve Pendikspor ise takım halinde sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve görevlisi Sezer Baran Kuluğ ise 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle disiplin kuruluna gönderildi.

  • Özdemir Manavoğlu, Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti
    12 Mar Özdemir Manavoğlu, Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu, Antalyaspor Kulübü Hasan Subaşı Tesisleri'ni ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdüren Manavoğlu ziyaretinde, Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Manavoğlu, Çetin ve yönetimine, Antalyaspor ile kente kattıkları değerlerden dolayı teşekkür etti. Spor branşlarındaki faaliyetlerin öneminin vurgulayan Manavoğlu, 'Toplum ve gençlerin ahlaki normları açısından onlara sahip çıkmanız, koruyup kollamanız bizim için çok önemli ve değerli. Tesiste voleyboldan futbola, yüzmeye kadar tüm branşlarda çok etkili yeni faaliyetlerde ve girişimlerde bulunmuşsunuz. Bunları görmek bizleri çok mutlu etti, iyi ki varsınız.' diye konuştu. Antalya'ya yakışan çocukların yetiştirilmesi için çaba gösterdikleri dile getiren Çetin ise 'Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi 'sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' düsturuyla hareket ediyoruz.' dedi.

  • Antalya'da düzenlenen Para Okçuluk Federasyon Kupası tamamlandı
    12 Mar Antalya'da düzenlenen Para Okçuluk Federasyon Kupası tamamlandı

    Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Para Okçuluk Federasyon Kupası sona erdi. Yarışmanın final atışları bugün gerçekleştirildi ve dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri törenle verildi. 13 ildeki 23 kulüpten 55 sporcu katıldığı organizasyonda farklı kategorilerde dereceye giren sporcular açıklandı.

  • Antalyaspor Masa Tenisi Takımı İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü turnuvasında 11 madalya kazandı
    12 Mar Antalyaspor Masa Tenisi Takımı İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü turnuvasında 11 madalya kazandı

    Antalyaspor Masa Tenisi Takımı, Masa Tenisi Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü turnuvasında 11 madalya kazandı. Takım, minik altı, minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde başarılı sonuçlar elde etti.

  • Beşiktaş, Santos Yönetiminde Gol Yollarında Sıkıntı Yaşıyor
    12 Mar Beşiktaş, Santos Yönetiminde Gol Yollarında Sıkıntı Yaşıyor

    Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Santos'un göreve gelmesinden önce 19 lig maçında 30 gol atan Beşiktaş, Santos yönetiminde ise 10 maçta sadece 9 gol atabildi. Bu istatistikle Beşiktaş, bu sezon görev yapan teknik direktörler arasında en düşük gol ortalamasına sahip oldu. Santos'un Beşiktaş'ı mağlup eden takımlar, maçlarda ilk golü atan taraf oldu ve 90 dakikanın sonunda sahadan 3 puanla ayrıldı. Beşiktaş, Santos yönetimindeki maçlarda rakiplerine gol dahi atamadı.

  • Süper Lig'de 29. Hafta Sonuçları ve Şampiyonluk Yarışı
    11 Mar Süper Lig'de 29. Hafta Sonuçları ve Şampiyonluk Yarışı

    Beşiktaş, Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle tamamladı. Galatasaray ve Fenerbahçe ise kazanarak şampiyonluk yarışında liderliklerini sürdürdü. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimali matematiksel olarak sona erdi. Puan durumunda Galatasaray ve Fenerbahçe başa baş gidiyor.

  • Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışını Sürdürdü
    11 Mar Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışını Sürdürdü

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftası tamamlandı. Galatasaray ve Fenerbahçe, galibiyet serilerine devam ederek şampiyonluk yarışını sürdürdü. Galatasaray liderliğini korurken, Fenerbahçe üst üste 4. galibiyetini aldı.

  • 18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Estonya ve Moldova maçları için aday kadro açıklandı
    11 Mar 18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Estonya ve Moldova maçları için aday kadro açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın 20 ve 23 Mart'ta Antalya'da Estonya ve Moldova ile oynayacağı özel maçların aday kadrosunu açıkladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu yönetimindeki milli takımın aday kadrosunda Emir Yaşar, Onuralp Çevikkan, Mustafa Emir Akyıldız, Ömer Yiğit Kirişkuzu, Durmuş Efe Bayrak, Hamza Güreler, Taylan Utku Aydın, Eren Paşahan, Kadir Subaşı, Alp Koçaş, Efe Akman, Gökdeniz Gürpüz, Halim Ayaz Yükseloğlu, Martin Efe Korkut, Burak İngenç, Ege Arslan, İsak Vural, Emirhan Arkutcu, Muhammed Sinan Kaya, Doğanay Avcı, Arda Usluoğlu ve Adnan Karahisar yer alıyor.

  • Sivasspor'un 6 maçlık yenilmezlik serisi Alanyaspor mağlubiyetiyle sona erdi
    11 Mar Sivasspor'un 6 maçlık yenilmezlik serisi Alanyaspor mağlubiyetiyle sona erdi

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'un 6 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Sivasspor, bu sezonun 22. haftasından itibaren çıktığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etmişti. Ancak Cumartesi günü oynanan müsabakada Alanyaspor'a yenilerek seriyi bozdu. Sivasspor, bir sonraki maçta Adana Demirspor'a konuk olacak.

  • Kayserispor, Hatayspor beraberliği sonrasında puanını 36'ya yükseltti
    11 Mar Kayserispor, Hatayspor beraberliği sonrasında puanını 36'ya yükseltti

    Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor, Hatayspor beraberliği sonrasında puanını 36'ya yükseltti. Yeni teknik direktörü Burak Yılmaz ile hazırlanan Kayserispor, 7. maçında 4. beraberliğini elde etti. Kayserispor, Galatasaray, İstanbulspor, Antalyaspor, Başakşehir FK, Adana Demirspor, Gaziantep FK, Beşiktaş ve Hatayspor maçlarından beraberlikle ayrıldı ve 13. sırada yer aldı.

  • Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek 6. kez geriden gelerek kazandı
    10 Mar Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek 6. kez geriden gelerek kazandı

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek bu sezon 6. kez geriden gelerek kazandı. Sarı-lacivertliler, Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle galibiyete ulaştı. Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, son iki iç saha maçında geriye düşmesine rağmen 3 puanı hanesine yazdırdı.

  • Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı
    10 Mar Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı

    Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u 4-1 yenerek ligdeki yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler, Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle galip gelerek puanını 76'ya yükseltti. Trabzonspor'a karşı aldığı mağlubiyetten sonra Fenerbahçe, ligde oynadığı 18 maçı da kaybetmedi ve bir sonraki hafta Trabzonspor deplasmanına gidecek.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 23. Hafta Tamamlandı
    10 Mar Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 23. Hafta Tamamlandı

    Galatasaray Petrol Ofisi ve Fenerbahçe Petrol Ofisi, şampiyonluk yarışında kayıp yaşamadı. Galatasaray liderliğini sürdürürken, 23. haftanın puan durumu açıklandı. 24. hafta maçları ise 17 Mart Pazar günü oynanacak.

  • Başkan Böcek, Antalya'ya trafikten arınmış yeni bir yaşam alanı kazandıracak
    10 Mar Başkan Böcek, Antalya'ya trafikten arınmış yeni bir yaşam alanı kazandıracak

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Dostlar Meclisi'nde yaptığı konuşmada, yeni dönemde Antalya'ya trafikten arınmış bir yaşam alanı kazandıracaklarını belirtti.

  • Beşiktaş, Gaziantep FK'ye konuk olacak
    10 Mar Beşiktaş, Gaziantep FK'ye konuk olacak

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, ligde 4. sırada yer alırken, Gaziantep FK ise 18. sırada bulunuyor. Beşiktaş'ın Omar Colley ve Salih Uçan sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 7 Beşiktaş oyuncusu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki takım arasında oynanacak olan maç, Beşiktaş'ın deplasmanda çıktığı 14. maç olacak.

  • EMS Yapı Sivasspor'un 6 Maçlık Yenilmezlik Serisi Son Buldu
    10 Mar EMS Yapı Sivasspor'un 6 Maçlık Yenilmezlik Serisi Son Buldu

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor'a 2-1 kaybeden EMS Yapı Sivasspor'un 6 maçlık yenilmezlik serisi son buldu. Kırmızı-beyazlılar, son 6 maçta yenilgi yüzü görmezken, bu seriyi dün oynanan maçta sonlandırdı. Sivasspor, ligin 30. haftasında deplasmanda Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak.

  • Başakşehir, Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti
    09 Mar Başakşehir, Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti

    Başakşehir, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u Opoku'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Maçta başka gol olmadı.

  • Başakşehir ve Antalyaspor'un Karşılaşması Golsüz Beraberlikle Sonuçlandı
    09 Mar Başakşehir ve Antalyaspor'un Karşılaşması Golsüz Beraberlikle Sonuçlandı

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Başakşehir ile Antalyaspor arasındaki mücadele, ilk yarıda golsüz beraberlikle tamamlandı. İlk yarıda yaşanan pozisyonlarda her iki takım da gol bulamadı. Maçın ikinci yarısı merakla bekleniyor.

  • Başakşehir ve Antalyaspor 29. haftada berabere kaldı
    09 Mar Başakşehir ve Antalyaspor 29. haftada berabere kaldı

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Başakşehir, evinde Antalyaspor ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk 15 dakikası 0-0 eşitlikle geçildi. İstanbul'da gerçekleşen maçta her iki takım da gol bulmakta zorlanıyor.

  • Sivasspor, Alanyaspor maçında mağlup oldu
    09 Mar Sivasspor, Alanyaspor maçında mağlup oldu

    Sivasspor, Trendyol Süper Lig'de Alanyaspor'a 2-1 yenilerek bu sezonki 9. mağlubiyetini yaşadı. Kırmızı-beyazlılar, ligde oynadığı 29 maçta 35 gol atarken, kalesinde ise 39 gol gördü.

  • Fenerbahçe, Pendikspor ile Trendyol Süper Lig'de ikinci kez karşılaşacak
    09 Mar Fenerbahçe, Pendikspor ile Trendyol Süper Lig'de ikinci kez karşılaşacak

    Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. hafta maçında yarın Pendikspor'u konuk edecek. Fenerbahçe, 28 maçta 23 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada yer alırken, Pendikspor ise 26 puanla 19. sırada bulunuyor. Fenerbahçe, rakibini yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor. İki takım daha önce Türkiye Kupası'nda karşılaşırken, Fenerbahçe'nin 5-0'lık galibiyeti bulunuyor. Fenerbahçe, son 17 maçında yenilgi yüzü görmezken, sakatlıkları ve cezaları bulunan bazı oyuncular maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'nin iç saha performansı ise oldukça iyi. Pendikspor ise son 4 maçtır puan alamıyor. Mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek.

  • Galatasaray, 17 maçtır yenilmezlik serisini sürdürüyor
    08 Mar Galatasaray, 17 maçtır yenilmezlik serisini sürdürüyor

    Galatasaray, Süper Lig'de Hatayspor'a yenildikten sonra oynadığı 17 karşılaşmada kaybetmedi. Son 10 maçını da kazanan sarı-kırmızılılar, liderliklerini sürdürdü ve puan farkını 5'e çıkardı.

  • Sivasspor, Alanyaspor'u yenerek yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor
    08 Mar Sivasspor, Alanyaspor'u yenerek yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor, Corendon Alanyaspor'u yenerek 6 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmeyi hedefliyor. Sivasspor, Bitexen Antalyaspor'un ardından 9. sırada yer alıyor ve Alanyaspor maçını kazanarak puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istiyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, takıma destek çağrısında bulunarak taraftarların maça gelmelerini istedi.

  • RAMS Başakşehir, Bitexen Antalyaspor maçına hazırlanıyor
    08 Mar RAMS Başakşehir, Bitexen Antalyaspor maçına hazırlanıyor

    Süper Lig'in 29. haftasında RAMS Başakşehir, yarın Bitexen Antalyaspor ile karşılaşacak. İstanbul temsilcisi, son 2 maçını kazanarak serisini sürdürmeyi hedeflerken, Antalyaspor ise deplasmandan galibiyetle dönerek puan kayıplarını telafi etmek istiyor. RAMS Başakşehir'de ceza sınırında olan bazı oyuncular, yarınki maçta kart görmeleri durumunda bir sonraki maçta cezalı duruma düşecek.

  • Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, Düşme Hattından Kurtaramadı
    08 Mar Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, Düşme Hattından Kurtaramadı

    Gaziantep FK'nin teknik direktörü Marius Sumudica, görev süresince takımını düşme hattından kurtaramadı. Sumudica'nın ikinci döneminde 22 lig maçına çıkan takım, 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak maç başına 1,09 puan ortalaması elde etti. Sumudica ayrıca 2 maçta takımını yalnız bıraktı. Bu kötü performansın ardından Gaziantep FK yönetimi, Sumudica ile yollarını ayırdı.

  • Süper Lig'de bu hafta düdük çalacak hakemler belli oldu
    07 Mar Süper Lig'de bu hafta düdük çalacak hakemler belli oldu

    Süper Lig'de 29. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. İşte bu haftanın hakemleri...

  • Süper Lig'in 29. haftasında düdük çalacak hakemler belli oldu
    07 Mar Süper Lig'in 29. haftasında düdük çalacak hakemler belli oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'in 29. haftasında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Müsabakalarda görev alacak hakemler ve yardımcıları, Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Galatasaray-Çaykur Rizespor maçını Bahattin Şimşek yönetecek.

  • Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında görev alacak hakemler belli oldu
    07 Mar Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında görev alacak hakemler belli oldu

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. Süper Lig'de 29. hafta maçlarını yönetecek hakemler belirlendi.

  • Galatasaray, Çaykur Rizespor ile 44. kez karşılaşacak
    07 Mar Galatasaray, Çaykur Rizespor ile 44. kez karşılaşacak

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Galatasaray, ligdeki 43 maçta 29 galibiyet alırken, Rizespor ise 7 kez galip geldi. Galatasaray, son 16 lig maçını kaybetmezken, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Maç öncesinde 4 Galatasaraylı futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

  • Trendyol Süper Lig'de 29. Hafta Maçları Belli Oldu
    07 Mar Trendyol Süper Lig'de 29. Hafta Maçları Belli Oldu

    Trendyol Süper Lig'de 29. hafta, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçıyla başlayacak. Hafta boyunca oynanacak diğer maçlarla heyecan devam edecek. Haftanın son maçı ise Gaziantep FK - Beşiktaş arasında gerçekleşecek.

  • Trendyol Süper Lig'in 29. Haftası Yarın Başlıyor
    07 Mar Trendyol Süper Lig'in 29. Haftası Yarın Başlıyor

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftası yarın oynanacak tek müsabakayla start alacak. Haftanın açılış maçında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşılaşacak. Diğer maçlar ise 9 Mart Cumartesi, 10 Mart Pazar ve 11 Mart Pazartesi günleri oynanacak.

  • Gaziantep FK, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı
    06 Mar Gaziantep FK, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Bitexen Antalyaspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular özel program eşliğinde çalışırken diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Gaziantep FK, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

  • Beşiktaş, Avrupa hedefine ulaşmak için İstanbul'da mücadele edecek
    06 Mar Beşiktaş, Avrupa hedefine ulaşmak için İstanbul'da mücadele edecek

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de kalan 10 maçın 8'ini İstanbul'da oynayacak. Siyah-beyazlılar, sezonu 3. sırada bitirip, Avrupa hedefine ulaşmak istiyor. Beşiktaş, İstanbul'daki maçlarda başarılı bir performans sergileyerek 10 galibiyet elde etti.

  • TFF, Süper Lig'in 28. haftasındaki VAR kararlarını açıkladı
    05 Mar TFF, Süper Lig'in 28. haftasındaki VAR kararlarını açıkladı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 28. haftasında oynanan 4 karşılaşmadaki 5 pozisyonun VAR kayıtlarını sesli ve görüntülü olarak paylaştı. Açıklamaya göre, RAMS Başakşehir - Samsunspor maçında Mouandilmadji'ye kırmızı kart, Aleksic'in golü iptal edildi ancak daha sonra verildi. Beşiktaş - Galatasaray derbisinde sarı kart iptal edilerek kırmızı kart gösterildi. Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçında Ceccherini'ye kırmızı kart çıkarıldı. Antalyaspor - Gaziantep FK maçında ise penaltı kararı verildi.

  • Trabzonspor, Corendon Alanyaspor'a yenilerek 3 maçlık istikrarını koruyamadı
    05 Mar Trabzonspor, Corendon Alanyaspor'a yenilerek 3 maçlık istikrarını koruyamadı

    Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki başarılı deplasman grafiğini Corendon Alanyaspor maçında kaybetti. Son 5 deplasman maçında sadece 4 puan toplayan bordo-mavililer, galibiyet serisini de sürdüremedi ve 75 hafta sonra art arda 4 maç kazanma fırsatını kaçırdı.

Advertisement