Canpolat: "Soydaşlarımıza Yapılan Vahşetin Sebepleri Chp, MHP ve Paralel Yapının Kirli Odaklarıdır" - Son Dakika
Güncel

Canpolat: "Soydaşlarımıza Yapılan Vahşetin Sebepleri Chp, MHP ve Paralel Yapının Kirli Odaklarıdır"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Binaya asılan Osmanlı Ocakları bayrağı-Salonda dua edilmesi-Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın açıklamaları ve açılış yapması Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat: - "Bugün soydaşlarımıza yapılan vahşetin sebebleri CHP, MHP ve parelel yapının kirli odaklarıdır" Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırılara ilişkin, "Bugün soydaşlarımıza yapılan vahşetin sebepleri CHP, MHP ve paralel yapının kirli odaklarıdır" dedi.

22.11.2015 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Binaya asılan Osmanlı Ocakları bayrağı-Salonda dua edilmesi-Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın açıklamaları ve açılış yapması Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat: - "Bugün soydaşlarımıza yapılan vahşetin sebebleri CHP, MHP ve parelel yapının kirli odaklarıdır" Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırılara ilişkin, "Bugün soydaşlarımıza yapılan vahşetin sebepleri CHP, MHP ve paralel yapının kirli odaklarıdır" dedi.Osmanlı Ocakları Toşava Şubesi'nin açılışının ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Canpolat, Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırıları endişeyle takip ettiklerini söyledi.Saldırılar karşısında Türkiye'deki yöneticilerin aldığı kararlara saygı duyacaklarını belirten Canpolat, "Bizim Osmanlı topraklarında yaşayan bütün vatandaşlara sahip çıkmamız gerekiyor. Yapılan katliamların önüne geçilmesi gerekiyor. Bu zalimlere göz yuman da zalimdir. Devletimizin o bölgede yaşayan soydaşlarımıza yönelik geçmişte yapılan yardımları vardı. Birileri bu yardımları 'IŞİD'e yapılıyor' diye engelledi. Şu anda canımız olan Türkmenlere yapılan vahşilikleri seyretmemiz mümkün değil" diye konuştu.Canpolat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçmişte MİT tırlarına yapılan operasyonu muhalefet liderleri 'IŞİD'e silah yardımı yapılıyor' diye yorumlamışlardı. Biz bu açıklamaları çok talihsiz buluyoruz. Bugün soydaşlarımıza yapılan vahşetin sebepleri CHP, MHP ve paralel yapının kirli odaklarıdır. Bugün soydaşlarımıza yapılan vahşetin vebali Devlet Bahçeli'nin ve Kemal Kılıçtaroğlu'nun üzerindedir, bu vebalden nasıl kurtulacaklar bilmiyoruz artık."Osmanlı medeniyetinin büyük bir medeniyet olduğuna vurgu yapan Canpolat, "O kadar büyük bir medeniyet ki ülkemizde olduğu gibi dünyada da arzu edilmekte. Fatih ve Yavuz'un izini takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında yüründüğü takdirde bu medeniyet kaçınılmaz olacak" ifadesinde bulundu.

Canpolat: "Soydaşlarımıza Yapılan Vahşetin Sebepleri Chp, MHP ve Paralel Yapının Kirli Odaklarıdır"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Canpolat: 'Soydaşlarımıza Yapılan Vahşetin Sebepleri Chp, MHP ve Paralel Yapının Kirli Odaklarıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement