Cansel'in İntihara Kalkışan Erkek Arkadaşı Ruh Sağlığı Hastanesine Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Cansel'in İntihara Kalkışan Erkek Arkadaşı Ruh Sağlığı Hastanesine Kaldırıldı

Cansel\'in İntihara Kalkışan Erkek Arkadaşı Ruh Sağlığı Hastanesine Kaldırıldı

Manisa'nın Demirci İlçesi'nde öldürülen 17 yaşındaki Cansel Bağlı'nın, mezarı başında intihara teşebbüs eden erkek arkadaşı 18 yaşındaki F.Y., bir kez daha eylemi gerçekleştireceğini söyleyince, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

22.06.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Demirci İlçesi'nde öldürülen 17 yaşındaki Cansel Bağlı'nın, mezarı başında intihara teşebbüs eden erkek arkadaşı 18 yaşındaki F.Y., bir kez daha eylemi gerçekleştireceğini söyleyince, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Demirci'ye 60 kilometre uzaklıktaki kırsal Hüdük Mahallesi'nde yaşayan Nurhayat ve Mehmet Bağlı çiftinin 6 çocuğundan Cansel Bağlı, geçen 15 Haziran'da ortadan kayboldu. Ailesi, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Ağabeyi Akın Bağlı da kız kardeşinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp, yerini gören veya bilenlerden yardım istedi.

Arama çalışmaları sürerken Cansel Bağlı'nın cesedi, 17 Haziran'da, Hüdük Mahallesi'ne 400 metre uzaklıktaki dere yatağında bulundu. Boğazı kesilip, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde bulunan Cansel'in cenazesi, geçen pazar günü toprağa verildi.

Cinayetle ilgili Cansel Bağlı'nın çiftçilik yapan babası Mehmet Bağlı ile ağabeyi Akın Bağlı jandarma gözaltına alındı; sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olayla ilgili aranan Cansel Bağlı'nın erkek arkadaşı F.Y. ise geçen pazar günü intihara teşebbüs etti. Cansel'in mezarı başında tarım ilacı içmiş halde bulunan F.Y., Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından sağlık durumu normale dönen F.Y., dün tekrar intihara teşebbüs edeceğini söyleyince, gözlem altında tutulmak üzere Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi. Cinayetin şüphelilerinden olan F.Y.'nin, kimseyle görüştürülmemesi Salihli Savcılığının özel yazısıyla belirtildi. F.Y.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti ve tedavisi için özel bir bölüme konulduğu öğrenildi.

Cansel Bağlı'nın cinayetini çözmesi beklenen tırnaklarındaki deri ve saç kalıntılarının DNA sonuçlarının beklendiği belirtildi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cansel'in İntihara Kalkışan Erkek Arkadaşı Ruh Sağlığı Hastanesine Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement