Çapkın: "Çocuk Oyuncağı Değil" - Son Dakika
Yerel

Çapkın: "Çocuk Oyuncağı Değil"

Çapkın: "Çocuk Oyuncağı Değil"

Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yıldızgücü’nün antrenörü Rahmi Çapkın, ligde sahaya çıkmama kararı alan kulüplere tepki gösterdi.

09.10.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden Yıldızgücü'nün antrenörü Rahmi Çapkın, ligde sahaya çıkmama kararı alan kulüplere tepki gösterdi.

Ligin ilk haftasında Davutlar Belediyespor'un lisans çıkartamaması nedeniyle maç yapmayan, ikinci haftasında ise, Nazilli Sanayispor'un ligden çekilmesinden dolayı maç yapamayacak olan Yıldızgücü'nün antrenörü Rahmi Çapkın, eski takımı İsabeyli Şırlanspor'un da sahaya çıkmama kararı aldıklarını duyduklarını söyledi. Bu duruma çok üzüldüğünü ifade eden Çapkın, "Ligin artık zevki kalmadı. Ligden düşen takım olmayacak. Zaten, ligde güç farkı olan takımlar var. Bu takımlar,kendi arasında yarışacak. Zirve iddiası olmayan takımlar ise öylesine maçlar oynayacak. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Kulüpler iyi düşünsün" dedi.

1996-1997 doğumlu genç oyunculardan takım kurduklarını ifade eden Çapkın, "Artık önümüzdeki sezonu şimdiden düşüneceğiz. Genç oyuncularımıza tecrübe kazandırıp, Nazilli Belediyespor'a oyuncu vermeyi amaçlayacağız. Hedefimiz ilk olarak bu olacak" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çapkın: 'Çocuk Oyuncağı Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement