Carlos: Henüz Hazır Değiliz - Son Dakika
Spor

Carlos: Henüz Hazır Değiliz

Carlos: Henüz Hazır Değiliz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da Roberto Carlos yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.

19.08.2014 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor'un Brezilyalı teknik direktörü Roberto Carlos, henüz lige hazır olmadıklarını söyledi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, Hollanda kampının sorulması üzerine "Hollanda'da iyi bir atmosferde çalıştık, iyi antrenmanlar yaptık, güzel bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarımızı oynadık. Sadece 2-0 yenildiğimiz İstanbul Başakşehir maçımızı beğenmedim. O maç fazla hoşuma gitmedi" dedi.

Hazırlık maçında tüm futbolculara forma şansı verdiğini anlatan Carlos, oyuncularının ilk 11'de yer bulabilmek için fırsatları değerlendirdiğini söyledi.

Carlos, takımdaki güzel atmosferi sezon sonuna kadar devam ettirmeyi arzuladıklarını kaydetti.

Bir basın mensubunun, bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Cumhuriyet Kupası'nı hatırlatması ve turnuvaya nasıl bir kadroyla çıkacağını sorması üzerine Carlos, "As takım kelimesini kullanmayı çok fazla sevmiyorum. Çünkü hak edenler oynayacak. Biz sadece arkadaşlarımız arasından en iyi 11'i seçmeye çalışacağız. Hiçbir zaman as ve yedek gibi bir kavram düşünmüyorum. Cumhuriyet Kupası, 11'i seçmek ve arkadaşlarımızı görmemizde faydalı olacaktır" diye konuştu.

Portekizli savunma oyuncusu Manuel Da Costa'nın idmana neden katılmadığının sorulması üzerine Roberto Carlos, şunları söyledi:

"Manuel Da Costa'nın son durumuyla ilgili bilgi alacağız. Batuhan'ın sakatlığı var, ondan dolayı antrenmana katılmadı. Bu konularda net kararlar almak için yönetimimizle görüşeceğiz. Serdar Özkan'ın durumuyla ilgili de bakacağız. Kendisi buraya adaptasyonunu sağlayabilecek mi, sağlayamayacak mı? Onunla ilgili de bakacağız. Serdar Özkan'la ilgili yönetimimizle görüşeceğiz. Yavaş yavaş tam olarak düzenimizi sağlayıp lige hazır duruma geleceğiz."

İbrahim Toraman'ın transferiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Carlos, "Bazı oyuncular vardır ki onlarla ilgili fazla bir şey söylemenize gerek olmaz. İbrahim Toraman da onlardan birisi. Türk futbolunda çok iyi işlere imza atmış, çok deneyimli, kaliteli ve üst seviye bir oyuncu. Kendisiyle çalışmaktan çok mutluyum" ifadesini kullandı.

TORAMAN'DAN MUTLUSU YOK

Sivasspor'un 1 yıllığına Beşiktaş'tan kiraladığı İbrahim Toraman ise gazetecilere yaptığı açıklamada, memleketine gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Beşiktaş'ta belli bir süreç yaşadığını ve daha sonrasında Sivasspor'u tercih ederek burada bir başlangıç yapmak istediğini dile getiren Toraman, "Bunun nedeni de Sivas'ın memleketim olması, ailemin burada olması ve burada doğup büyümüş olmam. En önemlisi de Sivasspor'un hedefi olan bir takım olması" dedi.

Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu dile getiren Toraman, şöyle konuştu:

"Sivasspor'un hedefi bu sene ligde yukarılara oynamak. Böyle bir takımda forma giymek ve bu ekibin içerisinde olmak için Sivasspor'u tercih ettim. Hepimiz için hayırlısı olur. Hedefim takıma en iyi şekilde katkı sağlamak, faydalı olabilmek. Bu hedefler doğrultusunda arkadaşlarımızla, teknik ekibimizle tecrübelerimi saha içerisinde ve dışında göstereceğim. Takımıma katkı yapmak istiyorum. İnşallah tecrübemi Sivasspor'a yansıtırım."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Carlos: Henüz Hazır Değiliz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement