Carmedya Ağustos Sayısı Yayında - Son Dakika
Otomobil

Carmedya Ağustos Sayısı Yayında

Carmedya Ağustos Sayısı Yayında

CARMEDYA’nın 133 sayfalık Ağustos sayısı yayına girdi.

13.08.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA’nın 133 sayfalık Ağustos sayısı yayına girdi. 15.6 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


Temmuz ayının öne çıkan haberlerine yer verilen dergide ayrıca BMW tarihinin ilk önden çekişli ve ilk MPV modeli olan 2 Serisi Active Tourer ile Mercedes-Benz C Sınıfı Estate modellerinin ilk sürüş izlenimine yer veriliyor. Ayrıca dergide makyajlanan Nissan Juke ve yenilenen Hyundai i20 ile ilgili de detayları bulabilirsiniz.


Carmedya Ağustos  Sayısı’nda, 5 farklı modelin sürüş izlenimi yer alıyor. Sürüş İzlenimi bölümünün bu ayki konukları Porsche Cayman, VW Polo 1.0 Trendline, Toyota Verso 1.6 D-4D, Seat Leon ST 1.6 TDI CR DSG ve Skoda Rapid Spaceback 1.6 TDI DSG…


Dergide her zaman olduğu gibi Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş köşesi ve Poyraz Savcı’nın motorsporlarını konu alan Padok köşeleri yine sizi bilgilendirmeye devam ediyor.


Motorsporları bölümünde ise Formula 1 Macaristan GP ve MotoGP Indianapolis GP’nin yanı sıra yerinde canlı olarak izlenilen WRC Finlandiya Rallisi hakkında güncel haberlere de ulaşabilirsiniz.


Keyifle okumanız dileğiyle…


http://www.carmedya.com


Carmedya Ağustos 2014 sayısını indirmek için tıklayın


Carmedya Ağustos 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


Facebook’ta beğen


Twitter’da takip et


Frienfeed’de takip et


Google+’da izle

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Carmedya Ağustos Sayısı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement