Carmedya Aralık Sayısı Yayında - Son Dakika
Otomobil

Carmedya Aralık Sayısı Yayında

Carmedya Aralık Sayısı Yayında

CARMEDYA.COM – CARMEDYA’nın 129 sayfalık Aralık sayısı yayına girdi.

08.12.2014 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA’nın 129 sayfalık Aralık sayısı yayına girdi. 23 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


56. sayıda yenilenen Ford Focus ve Mitsubishi’nin B segmentindeki yeni kozu Attrage ile birlikte Nissan Qashqai ailesine yeni katılan 1.2 litrelik turbo benzinli ve X-Tronic şanzıman seçeneğine sahip versiyonu hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.


Kasım ayının önemli gelişmelerini bulabileceğiniz Aralık sayısında, 5 farklı modelin sürüş izlenimine yer veriliyor. Derginin Aralık ayı konukları BMW 420d xDrive Gran Coupe, Range Rover Evoque 2.0 si4, MINI Cooper D, Citroen C4 Cactus 1.2 e-VTi ve Citroen C1 Airscape…


Her zaman olduğu gibi yine İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş ile ilgili bilgilendirici yazılarını ve motorsporlarının duayen isimlerinden Poyraz Savcı’nın ise motorsporları kritiklerini Padok köşesinde okuyabilirsiniz.


Derginin olmazsa olmazı motorsporları bölümümüzde ise F1 Abu Dabi GP, MotoGP Valencia GP, WRC Galler Rallisi, Lassa V1 Challenge Adana Yarışı ile birlikte ATV Cup ile ilgili haberleri takip edebilirsiniz.


Keyifle okumanız dileğiyle…


http://www.carmedya.com


Carmedya Aralık 2014 sayısını indirmek için tıklayın


Carmedya Aralık 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


Facebook’ta beğen


Twitter’da takip et


Frienfeed’de takip et


Google+’da izle

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Carmedya Aralık Sayısı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement